Les baixes pesen massa al Sant Andreu

17.09.2014 01:10

Barcelona (G.Adalid).- L’absolut masculí de waterpolo del Club Natació Sant Andreu ha perdut per la mínima davant del Sabadell (11-12) a l’anada dels quarts de final de la Copa Catalunya. El conjunt entrenat per Xavier Julià no ha pogut fer front a les baixes d’homes importants: els lesionats Daniel Hernández i Tomas Bruder. L’última absència ha estat la de Javier Gorría que no ha estat convocat perquè no ha pogut entrenar des del partit de dissabte.

En els primers compassos del duel, tots dos conjunts han tingut un parell d’ocasions però no ha estat fins al tercer minut de l’enfrontament que els vallesans han inaugurat el marcador gràcies a un bon llançament de Max Font. El Sant Andreu no ha trigat a reaccionar i en la següent jugada Ivan Losa ha posat la igualada després de transformar una pena màxima. Els locals han finalitzat el primer període per davant de l’electrònic amb un Erik Brugué inspirant, que ha fet dues dianes en dos minuts (3-2).

A l’inici del segon quart, Lucas Duric ha sorprès el porter visitant amb llançament centrat. Els vallesans no s’han ensorrat i han reaccionat. Sergi Cabanas i Eric Marsal han anotat quatre gols pel Sabadell i han permès que la primera part hagi acabat amb empat a 6.

En el tercer període, els homes dirigits per Xavier Julià han fet un pas endavant, i els dos eslovacs, Lucas Duric i Samuel Balaz, han marcat tres gols i amb aquestes dianes s’han tornat avançar en el marcador amb una mínima avantatge (9-8).

En l’últim quart, el partit ha agafat una dinàmica de transicions rapides amb atacs amb més passió que no pas encert que ha beneficiat al conjunt del Salvador Gómez. I és que, el quadre vallesà ha sabut gestionar millor els nervis i la pressió que exercia sobre ells l’afició local. El Sabadell, amb quatre gols anotats al darrer quart, s’ha aconseguit imposar per la mínima (11-12).

La tornada dels quarts de final és disputarà aquest dijous a les instal·lacions del Club Natació Sabadell (20.45 h.). El Sant Andreu haurà de vèncer als vallesans per una diferència de dos gols si vol arribar a les semifinals.

Piscina: Pere Serrat

CN Sant Andreu (11): Ramon Santís, Adrià Fernández, Jaime Peiró (2), Joel Beltran , Pau Barnils , Lucas Duric (5) , Ivan Losa (2), Eric Fernández (1), Erik Brugué (2) , Samuel Balaz (1) , Arnau Escarré  i Aleix Badia.

CN Sabadell (12): Jose Motos, Sergi Cabanas (2), Jesse Koopman (1), Jorge Millán, Max Puigbet (1), Marc Soler (1), Carlos Sánchez, Abraham Alcaide (1), Vicente Matoso, Borja Fenoy (1), Eric Marsal (3), Victor Cabanas (2)  i Jordi Mardones.

Parcials: ( 3-2/ 3-4/ 3-2 / 2-4 ). Total: 11-12.