Les andreuenques volen donar la sorpresa a casa

05.05.2015 18:04

Barcelona (G.Adalid).- L’equip femení de waterpolo del Club Natació Sant Andreu disputarà el primer partit de semifinals de play off pel títol de la Divisió d’Honor aquest dimecres a la Pere Serrat (20.45.h) enfront del Mataró-La Sirena.

Després de vèncer l'Escuela Waterpolo Zaragoza i conèixer la derrota del Mediterrani contra les del Maresme, les andreuenques van finalitzar terceres a la fase regular. Per aquest motiu tenen unes semis més assequibles i possibilitats de jugar competició europea la temporada vinent.

L'eliminatòria es presenta com la més igualada de les dues semifinals. Per darrere del Sabadell, Sant Andreu i Mataró són les dues esquadres amb una major solidesa al darrere gràcies a un treball notable en les ajudes. Destaca el paper destacat d'Eli Gazulla i d'Amy Carlson, les encarregades de dirigir les seves respectives companyes a la parcel·la defensiva i aportar solucions en situacions límit. En la vessant ofensiva destaquen Helena Lloret (51) i Ciara Gibson (42), màximes realitzadores dels seus conjunts, jugadores molt polivalents capaces de marcar des de qualsevol posició.

Aquesta temporada el Sant Andreu i el Mataró s'han enfrontat tres vegades amb finals ben diferents. Les de Javi Aznar van vèncer per un còmode 13 a 8 en les semifinals de la Copa Catalunya, cosa que els va permetre jugar la seva primera final en aquesta competició. En canvi, en la primera volta de la fase regular les de Florin Bonca van guanyar perquè van estar més encertades en el tram final imposant un últim parcial demolidor de 4 a 0 que va donar els tres punts a les mataronines.

L’última vegada que es van veure les cares aquests dos equips va acabar en taules (7-7). Va ser un duel on van destacar les defenses i on les respectives porteres van ser les autèntiques protagonistes. Amb aquests antecedents està clar que és molt complicat de predir el que pugui passar en aquesta eliminatòria.