La victòria a casa no pot esperar més

29.11.2014 18:07

Barcelona (J.R.González/G.Pérez).- El Sant Andreu, després de trencar la mala ratxa en la seva visita al Saragossa B, afronta el repte de recuperar les bones sensacions davant la seva afició. Els quadribarrats reben aquest diumenge el Mallorca B, un altre filial que, en aquest cas, lluita a la zona alta de la classificació. L’entrenador, Pere Belmonte ‘Piti’ té clar que toca guanyar davant una afició que, fins ara, només ha vist dues victòries al Narcís Sala.

Després de retrobar-se gairebé mes i mig després amb la victòria, és l’hora de poder fer-ho a casa, d’on fins ara, casualment, només dos filials han sortit derrotats (Villarreal B i València Mestalla). D’aquest darrer triomf local, però, ja fa prop de dos mesos. Des de llavors que no es veu un gol quadribarrat a l’estadi. El partit a Saragossa, però, es veu com un bon punt d’inflexió i es vol aprofitar també el bon nivell defensiu de l’equip, que acumula tres partits consecutius sense rebre gol. I dos d’aquests enfrontaments, justament, davant filials molt golejadors com l’Espanyol B i el Saragossa B.

Estadística que, a més, té un mèrit especial si es té en compte els problemes de baixes en aquesta parcel·la que, a més, s’agreugen aquesta setmana. A les absències ja esperades per lesió de Lucas Viale i Llamas, s’hi afegeixen les de Juanma Viale, que ha de complir un partit de suspensió per acumulació d’amonestacions, i la de Xavi Jimenez. L’home que, els dos darrers partits, ha ocupat el lateral dret, no podrà vestir-se de curt per culpa de molèsties als isquiotibials. La notícia positiva per al tècnic és el retorn a la llista del migcampista Ibon Gutiérrez, sancionat la setmana passada. La llista provisional per al partit la composen 18 jugadors, entre ells, per segona jornada consecutiva, el jugador del juvenil Joel.

‘Piti’ és conscient que davant seu tindran “un equip jove” que acumula “vuit jornades sense perdre” i al que veu “un rival difícil de batre”. Malgrat això, també es posa pressió. “Afrontem el partit sabent que juguem a casa i no ens agrada no guanyar aquí. L’afició necessita veure una victòria del seu equip i aquest ha de ser el dia”, ha comentat.

De la seva banda, el Mallorca B arriba en un gran moment de forma. Acumula vuit jornades seguides sense perdre acumula i, a més, en les darreres jornades ha millorat el que s’havia convertit en el seu punt feble: la quantitat de gols que rebia. A només un punt de les posicions de promoció d’ascens, busca els punts per no allunyar-s’hi i confia en la pòlvora demostrada per Cedric, amb nou gols aconseguits. El seu tècnic, Javier Olaizola, perd per sanció un dels centrals titulars, One.

Fitxa tècnica

Les dades del rival

Mallorca B 2014-15.DOC (67584)

MALLORCA B 2014-15.pdf (6438559)