La tercera plaça és andreunca

26.04.2015 01:16

Barcelona (G.Adalid).-El femení de waterpolo del Club Natació Sant Andreu ha finalitzat en tercera posició a la fase regular, per segona temporada consecutiva, després de superar l’Escuela Waterpolo Zaragoza (9-6) i de l’ensopegada del Mediterrani enfront del Mataró-La Sirena. El partit ha estat un autèntic monòleg de Lloret que ha monopolitzat les dianes andreuenques.

Els primers compassos han estat frenètics. Quan només s'havien disputat 20 segons Helena Lloret ha inaugurat l’electrònic de penal i dos minuts més tard les aragoneses han empat gràcies a una vaselina de Victoria Barrio.

En el tram final del primer període ha tornat a aparèixer la golejadora andreuenca anotant dos cops, primer finalitzant una transició ràpida iniciada per Eli Gazulla i en els últims instants transformant un penal que ha situat el 3 a 2.

El segon quart ha estat un intercanvi de cops constants i bones internacions de les dues porteres i de fet els únics gols que s’han vist en aquests vuit minuts han estat des de la pena màxima (4-3)

A la represa la connexió Gazulla-Lloret ha tornat a donar el seu fruit. Les noies dirigides per Javier Orizo no s’ha quedat de braços plegats i en el 5’ Julia Tazueco ha fet un gran gol ajustant la pilota al segon pal. A la jugada posterior Helena Lloret ha marcat la seva última diana de la tarda.

En l’últim quart han hagut dos gols matiners de Mireia Guiralt i Carla Castellà que augmentaven la diferència a quatre. Amb sis minuts per endavant les aragoneses han sortit per intentar la remuntada i en nombroses ocasions ha intentat assetjar la porteria andreuenca però un cop més l’esquadra d’Aznar ha fet gala del seu bon treball i Gazulla ha protagonitzat accions de mèrit.

Finalment el premi per les d’Orizo ha arribat en el 6’ gràcies a un llançament creuat de Tazueco imparable per la portera del Sant Andreu, però després d’aquest gran gol el marcador no ha registrats nous moviments. Quan l’àrbitre ha xiulat el final ha desfermat l’alegria per a la Pere Serrat perquè poc després s’ha conegut que el Mediterrani ha estat derrotat a la Josep Vallès per tant el Sant Andreu ha acabat en el tercer lloc de la classificació.

CN Sant Andreu: Eli Gazulla, Andrea Garrido, Helena Lloret (6), Carla Castellà (2), Mireia Guiralt (1), Laura Roca, Katelyn Rigler, Noelia Mora, Silvia Morell, Alba Fernàndez, Ariadna EspassaA Desirée Fajardo i Ana Fernández.

EW Zaragoza: Andrea Corao, Nerea Coloma, Raquel Corao, Laura Palomar, Cristina Madre, Andrea Blas (2), Raquel Ara, Patricia Genzor (1), Victoria Barrios (1), Laura Gómez i Julia Tazueco (2).

Parcials: 3-2 /1-1 / 3-2/ 2-1.  Total: 9-6.