La tercera plaça com a fita

16.01.2015 15:30

Barcelona(G.Adalid).-El femení del Club Natació Sant Andreu jugarà el primer partit de la segona volta lluny de la Pere Serrat enfront del Club Natació Rubí aquest dissabte (19.45 h.). L’objectiu de l’equip a curt termini és guanyar els dos partits que tenen abans de la Copa per mantenir les opcions d’optar al tercer lloc de la taula. Javier Aznar convocarà a les mateixes jugadores que van viatjar a Saragossa la jornada anterior.

Aznar és conscient de la dificultat que tindrà el partit de dissabte: “Esperem un partit semblant al de l’anada, molt igualat i dur. El Rubí és un equip amb molt bones jugadores i amb un gran talent. Esperem ser més regulars que en el partit d'anada i no deixar que les seves millors jugadores entrin en joc”.

El tècnic madrileny també ha confessat que estarà pendent de dues jugadores rivals que a la Pere Serrat li van portar molts maldecaps. “Crec que hem d'estar molt pendents d'Amanda Triviño i de Bea Otiz. Són jugadores amb molt de talent i poden desequilibrar el partit en qualsevol moment”, ha apuntat l’entrenador.

Les andreuenques sumen dues victòries consecutives i volen mantenir aquesta bona dinàmica abans de la Copa de la Reina per poder seguir optant a la tercera plaça que ara mateix ocupa el Mediterrani, amb dos punts més. A domicili l’equip no perd des de la quarta jornada que es va enfrontar el Mataró La Sirena (11-6).

El conjunt d’Aznar va aconseguir una treballada victòria en la passada jornada a la piscina de la Escuela Waterpolo Zaragoza (11-13). Segons el tècnic el partit va ser molt dur i les aragoneses van estar molt encertades. També estava satisfet de què totes les seves jugadores participessin en atac i competissin a un gran nivell.

El Rubí és el sisè classificat de la Divisió d’Honor amb quatre victòries i cinc derrotes. Porta dos triomfs seguits després de superar al Dos Hermanas i el Concepción Ciudad Lineal per la mínima en la jornada anterior (6-7). La seva jugadora més efectiva és Beatriz Otiz que, amb 24 dianes, es troba entre les vuit waterpolistes més anotadores de la lliga. És un equip que finalitza molt bé les transicions ràpides. Al darrere totes les jugadores fan una bona tasca amb ajudes defensives constants. Aquest fet dificulta fer-los gol en situacions d'igualtat.

L’últim cop que aquests dos conjunts es van veure les cares  va ser el primer partit de lliga i la victòria va ser pel Sant Andreu (13-11). Les andreuenques van sumar els tres punts gràcies a una Helena Lloret estel·lar que va marcar tres gols en el quart període i es va convertir en la màxima realitzadora de l'encontre amb 7 dianes.