La temporada del Calderón i Mestalla

09.05.2014 13:22

Barcelona (T.Martínez) Durant unes setmanes, la UE Sant Andreu va témer que el que havia de ser la temporada de la Copa, l’any del viatge a Madrid i el gol de Carroza al Calderón, s’acabés convertint en un drama en forma de descens. De descens agònic, amb un últim partit amenaçador a la darrera jornada: la visita al camp d’un rival directe, el València Mestalla.

El Sant Andreu, no obstant, ha certificat la permanència abans de l’última jornada i l’afició deixarà de partir pel seu cor en un curs 2013-14 força convuls. I, de fet, la parròquia quadribarrada tancarà la temporada amb una agradable sorpresa.

El filial valencianista li ha rendit honor al seu cognom i el club de València ha decidit que l’última jornada de lliga es disputi a Mestalla, l’estadi del primer equip. El València Mestalla necessita puntuar contra el Sant Andreu per assegurar la plaça de promoció per la permanència i no dependre del resultat que el Prat aconsegueixi a Olot. Per tant, es busca intimidar el rival amb un estadi de majors dimensions i sumar un element d’atractiu per l’afició ché, que davant un partit de tal importància no haurà de desplaçar-se fins a Paterna per veure jugar el filial. A més, els abonats podran entrar-hi gratis.

S’espera que hi siguin futbolistes amb els quals Pizzi hi ha comptat aquest any per a jugar partits d’elit, com és el cas de Fede Cartabia, Gayà o Portu, que han participat en alguna ocasió, i juvenils com Tendillo o Cano. A més, el primer equip jugarà al camp del Llevant la nit de dissabte, així que l’horari unificat de l’última jornada de Segona B tampoc entrarà en conflicte amb el primer equip.