La sorpresa més difícil... i necessària

12.04.2014 15:26

Barcelona (G.Pérez).- El pitjor desplaçament possible en el pitjor moment possible. El Sant Andreu visita aquest diumenge el camp del que probablement sigui l’equip més en forma del grup 3 de Segona B: L’Hospitalet. Els riberencs han passat d’haver iniciat de forma nefasta la lliga a, canvi de tècnic pel mig –Martí Posse per Kiko Ramírez- lluitar no només per la promoció sinó, fins i tot, pel campionat. Mal rival, doncs, per pensar que es trencarà la mala ratxa a domicili.

I també mal rival en un moment molt delicat per a l’equip. Sense marge d’error, a un punt de la promoció pel descens i a tres del descens directe, als homes de Martí Cifuentes tot el que no sigui sumar el, vist des de fora, gairebé miracle de sumar els tres punts pot significar empitjorar encara més la situació. I la pressió és doble. Perquè classificació a banda, els jugadors també estan sota la mirada d’una afició que té la sensació que en els darrers desplaçaments claus, al Prat i a Inca, alguns membres de la plantilla no han donat el 100%. Una sensació refermada, tot s’ha de dir, per les pròpies paraules del president, Manuel Camino, i de l’entrenador.

De fet, si es mira la convocatòria, hom pot entendre perfectament quins jugadors paguen els plats trencats de la derrota contra el Constància. Cifuentes ha deixat fora de la llista Quim Araujo i Adrián Mouriño, a més a més del ja habitual Jilmar i dels encara lesionats Didac i Xavi Jiménez. Tornarà a l’onze Ibon Gutíerrez, absent a Inca per sanció i també podria entrar Guzmán, malgrat lesionar-se justament al Nou Camp d’Inca.

 De la seva banda, els locals veuen a prop la possibilitat de disputar-li el primer lloc del grup al Llagostera i, per tant, reeditar el títol de campió de la passada temporada. Per això, però, tampoc poden deixar escapar punts. El tècnic, Kiko Ramírez, no podrà alienar a Pirulo, sancionat després de veure a Sant Adrià la cinquena groga del cicle. En canvi, sí que podrà comptar amb Valentín i, sobretot Aridai –màxim assistent del grup-, un cop superades molèsties físiques que arrossegaven.

La prèvia

Les dades del rival

Hospitalet 2013-14.doc (86 kB)

HOSPITALET 2013-14.pdf (2,6 MB)