La secció de waterpolo es posa en marxa

28.08.2014 14:55

Barcelona (T.Martínez).- L’equip masculí de waterpolo del CN Sant Andreu ha començat la pretemporada aquesta setmana. Els homes de Xavier Julià van començar a exercitar-se el passat dilluns 25 d’agost per preparar-se pels primers partits oficials del curs 2014-15 amb l’objectiu de repetir els èxits de la temporada anterior. El Sant Andreu ve d’ocupar la setena plaça a Divisió d’Honor i assolir el sotscampionat de la Copa del Rei.

La temporada començarà amb la Copa Catalunya el proper 10 de setembre. Els dies 10 i 13 del mes vinent es disputarà l’eliminatòria contra el CN Molins de Rei en què els nedadors de Julià es jugaran el passi als quarts de final de la competició. En cas de progressar, la fase final de la Copa Catalunya se celebraria el cap de setmana del 20 i 21 de setembre.

El mes de setembre serà força atapeït pel Sant Andreu, ja que els homes de Xavier Julià també jugaran la Supercopa espanyola. Serà el dia 27 davant la principal potència del waterpolo nacional: l’Atlètic Barceloneta. El Sant Andreu, com a vigent sotscampió de la Copa del Rei, té l’honor de disputar aquest torneig davant el vigent tricampió. L’Atlètic Barceloneta, recordem, va guanyar la passada temporada la lliga, la Copa i la Copa d’Europa. Cal preparar-se bé per un mes intens abans que comenci la lliga a l’octubre.