La salvació, cada vegada més complicada

23.02.2015 15:10

Barcelona (Redacció).- El Sant Andreu ha perdut una gran oportunitat de sumar tres punts vitals contra l’Igualada en un partit que s’ha posat coll avall des del principi. Amb la necessitat d’aconseguir una victòria per seguir creient amb la salvació, les quadribarrades han començat molt intenses pressionant la sortida de la pilota rival, però només set minuts després del xiulet inicial, Núria Miquel en la sortida d’un córner ha rematat al fons de la xarxa establint el 0 a 1 al marcador.

El gol ha esperonat a les jugadores locals, que han començat a crear bones ocasions de gol i mitjançant els automatismes treballats durant la setmana han arribat amb perill a la porteria defensada per Noelia, molt segura sota pals. Poc a poc, amb més rapidesa en la circulació de la pilota, les locals s’han mostrat més còmodes en el joc mentre l’Igualada, tancat en defensa esperava la seva oportunitat al contraatac.

Passat l’equador del primer temps, el Sant Andreu ho ha provat amb constància des de lluny buscant l’empat. Laia Castilla i Marta Zaragoza des del mig del camp han triangulat amb Marlene per desplaçar el joc a les bandes. La defensa visitant molt contundent ha impedit qualsevol ocasió.

Sense més canvis en el marcador, la segona part ha començat de la pitjor manera pels interessos locals. Mariona Marsal ha ampliat diferències amb el segon gol després d’un gran llançament de falta, en què Natàlia no ha pogut evitar malgrat la seva estirada. Tot i el gol, encara restaven molts minuts per treballar i el Sant Andreu no ha deixat d’intentar-ho. Jugades trenades, xuts llunyans i passades a l’espai no han estat suficients per obtenir el premi del gol i situar-se en el partit.

Cada vegada amb menys temps i llançades a l’atac, les quadribarrades s’han trobat amb una paret igualadina impossible de traspassar. Per contra, les visitants seguint amb el seu joc directe creaven perill a la porteria defensada per Natàlia. Finalment, el Sant Andreu no ha pogut evitar una nova derrota i augmentar la distància respecte la salvació. A falta de dotze jornades pel final de la temporada, les quadribarrades sumen 13 punts i se situen a 6 del Vic, onzè classificat. La propera jornada jugaran contra el Badalona, quart classificat, amb 29 punts.

UE Sant Andreu (0): Natàlia López, Ines Arozarena (Michelle Borgstrom, min 72), Júlia Jarque, Mariona Masferrer, Eybis Medina, Marta Zaragoza, Maria Isabel (Yanira Penin, min 64) , Laia Castilla (Gemma Casteló, min 64), Núria Vila, Marlene Villanueva i Carla Sagré.

Igualada (2): Noelia Garcia, Janet Mendoza, Carla Navarro (Elena Alert, min 55), Miriam Solias, Jessica Pablos, Marta Cuadras, Mariona Marsal (Marta Saez, min 66), Araceli Barroso, Marina Salanova, Nuria Miquel, Judit Pablos.

Gols: 0–1, Núria Miquel (7’). 0–2, Mariona Marsal (46’).

Àrbitre: Aleix Boix. Ha amonestat per l’equip local, Mariona Masferrer i Eybis Medina, i per l’equip visitant Núria Miquel.