La primera victòria andreuenca haurà d’esperar

09.10.2014 14:02

Barcelona (Ò.Dorado).- El Sant Andreu B i el sènior femení de bàsquet han disputat la segona jornada de lliga on cap dels dos conjunts han aconseguit la victòria. Des del club, però, es té clar que resta molta temporada per millorar la situació i manquen moltes hores d’entrenament per acabar de perfeccionar els automatismes dels diferents equips de la secció.

L’equip sots’25 masculí no ha pogut superar el Basket Almeda 2, en el partit que ha suposat el seu debut com a local. L’equip de Cornellà, actual líder del grup sisè del campionat territorial de Barcelona, ha estat superior al llarg de tot el partit i no ha donat cap possibilitat al conjunt andreuenc. Finalment, el resultat ha estat de 32-89. La propera jornada els andreuencs tenen la possibilitat de guanyar el seu primer partit contra el Club Bàsquet.Ciutat Vella. En aquest cas, jugaran a domicili i l’escenari serà el Complex Esportiu Parc de la Ciutadella.

De la seva banda, el sènior femení va perdre com a local per 24-45 contra el Club Esportiu Laietà. Les noies hauran de seguir entrenant amb intensitat per donar la volta al mal començament de temporada i per resoldre els problemes que pugui patir un equip amb molt marge de millora. El pròxim partit buscaran puntuar a Nou Barris contra el Bàsquet CEISSA. Serà el dia 11 a les 17.00 hores i suposarà una nova oportunitat per estrenar la casella de les victòries.

Pel que fa al sènior masculí, continua sense haver pogut debutar encara. Després de la suspensió del partit de la primera jornada de lliga per culpa de la pluja, li ha tocat descansar. El seu primer partit oficial es disputarà el proper diumenge, quan visitarà la pista del Club Bàsquet Trèvol.