La pretemporada del Sant Andreu ja té calendari

23.06.2014 14:31

Barcelona (P.Mitjans).- La Unió Esportiva Sant Andreu ja ha donat a conèixer el calendari d’enfrontaments de pretemporada de la primera plantilla. Prat, Gavà, Santfeliuenc, Vilafranca i tot un Segona A com és el Sabadell, seran els rivals que permetran a Martí Cifuentes preparar la propera temporada. Els quadribarrats també disputaran durant l’estiu dues competicions més; el Torneig d’Històrics – contra Sants i Europa – i la Copa Catalunya.

Els jugadors tornaran a la feina el dia 14 de juliol i disposaran només de dues setmanes per preparar el primer test del dissabte 26 de juliol al camp del Prat. Un equip conegut per als andreuencs i que aquesta temporada ha baixat a Tercera Divisió. El segon enfrontament serà un dia després – el diumenge 27 – contra el C.F Gavà, un altre equip de la màxima categoria catalana que va acabar l’any en una discreta quinzena plaça. El de diumenge serà el primer duel al Narcís Sala de la temporada, la presentació oficial, però, haurà d’esperar encara uns dies.

El dimecres 30 de juliol, a les 20h, ha estat la data escollida per fer la presentació de l’equip. La plantilla mostrarà les noves cares a l’afició i també disputarà el tercer encontre preparatori contra el Santfeliuenc.

Però el duel més esperat, a priori en aquesta pretemporada, és el del dissabte dos d’agost. Els de Martí Cifuentes jugaran contra un equip amb majúscules de Segona Divisió A, com és el Sabadell. L’escenari del partit encara està per confirmar, el que és segur és que serà contra la primera plantilla sabadellenca.

El darrer amistós enfrontarà els andreuencs amb el Vilafranca, a la capital del Penedès, el dia 14 d’agost. La darrera oportunitat en partit no oficial que tindrà el cos tècnic per retocar la plantilla de cara a l’any que ve.

Les dues competicions oficials confirmades que disputarà el Sant Andreu en aquest període de preparació seran a l’agost. El dia 5 jugaran la fase de grups del Torneig d’Històrics i es veuran les cares, primer contra l’Europa i després contra el Sants. De superar aquesta ronda, el dissabte 9 disputarien les semifinals i el diumenge 10 la hipotètica final. En cas d’arribar a la fase final dels Històrics, els de Cifuentes jugarien la Copa Catalunya el dia 16 d’agost. De no ser així, la disputarien el 10 d’agost contra un rival que encara s’ha de sortejar.