La Pere Serrat serà la seu de la Copa de la Reina

06.01.2015 20:11

Barcelona (G.Adalid).- El Club Natació Sant Andreu serà l’amfitrió de la pròxima edició de la Copa de la Reina que se celebrarà del 6 al 8 de febrer a la piscina Pere Serrat. Aquest serà el primer esdeveniment important de l’any que organitzarà l’entitat andreuenca.

Els equips que tenen dret a participar en aquesta competició són els vuit primers classificats de la Divisió d’Honor després de la finalització de l’onzena jornada. En la lliga femenina encara s’han de disputar tres partits abans de decidir quins conjunts hi accediran i matemàticament totes les esquadres del campionat domèstic tenen possibilitats.

El sistema del torneig són eliminatòries de partit únic amb un total de tres eliminatòries. Divendres els quarts de final, dissabte les semifinals i diumenge la gran final. Els aparellaments es decidiran per sorteig.

Si agafant la temporada passada i l’actual trobem que el Sant Andreu serà l’organitzador de tres competicions estatals de waterpolo. Al 2014, la Pere Serrat va acollir la Copa del Rei de waterpolo i la Supercopa espanyola, títol que va alçar el conjunt local, finalista en la primera competició que es va endur el Barceloneta.

Justament, pel que fa al torneig del KO masculí, serà el Club Natació Barcelona qui l’organitzarà del 27 de febrer a l’1 de març a la Nova Escullera. El Sant Andreu, justament, es juga en la propera jornada l’accés a la competició. L’equip de Xavier Julià, actualment vuitè, necessita guanyar si o si a la piscina del Mediterrani el pròxim dissabte i esperar que el Poble Nou Enginyers no aconsegueixi els tres punts enfront del Canoe per disputar la Copa. I és que el conjunt l’amfitrió del torneig és novè i, per tant, només podran participar els set primers de la lliga regular.