La Pere Serrat rep el líder

20.03.2015 18:41

Barcelona (G.Adalid). -El masculí de waterpolo del Club Natació Sant Andreu s’enfrontarà contra el Terrassa, l’únic conjunt invicte de la Divisió d’Honor, aquest dissabte a la Pere Serrat (16.00.h.). Xavier Julià disposarà de tota la plantilla per intentar tombar l’esquadra egarenca. Si els locals aconsegueixen els tres punts mantindran la sisena plaça.

Els andreuencs han aconseguit recuperar la confiança i cohesionar més el grup. Aquest fet s’ha traduït en una collita de bons resultats i un salt qualitatiu en el seu joc. Podríem dir que l’equip ha recuperat el nivell que va demostrar a les dues finals seguides que va disputar a la pretemporada.

Els de Daniel Nart estan completant una trajectòria per emmarcar en el campionat domèstic. Només s’han deixat punts en dues ocasions, dos encontres que van acabar en taules. Els terrassencs són els únics que han aconseguit tombar el Barceloneta en la competició.

Les claus de l’èxit d’aquest conjunt són una sòlida defensa acompanyat d’un Iñaki Aguilar que ha recuperat la seva millor versió sota pals. En atac són letals amb un Sergi Mora inspirat en el llançament exterior, màxim realitzador de la Divisió d'Honor amb 55 gols, i en els dos metres tenen a Ivan Gallego, un boia de qualitat i Rubén de Lera com a dinamitzador del joc.

El Sant Andreu no té un bon record de l’últim cop que es va veure les cares amb el Terrassa, ja que va perdre per un contundent 15 a 7. Els homes dirigits per Xavier Julià en aquell moment es trobaven immersos en una mala dinàmica: mals resultats i problemes interns de l’equip amb l’afegit de tenir Ramon Santís lesionat per un accident de moto. Els vallesans van portar el ritme del partit en tot moment i en cap moment van veure perillar la victòria.