La Pere Serrat continua sense portar sort

19.10.2014 19:38

Barcelona (Ò.Dorado).- L’equip masculí del Club Natació Sant Andreu continuen sense trobar el camí de la victòria a la Pere Serrat. L’equip de Xavi Julià no ha pogut sumar la segona victòria consecutiva després d’empatar (8-8) amb el Club Natació Catalunya. El marcador no enganya. Ha estat un enfrontament molt igualat i on qualsevol dels dos equips es podria haver emportat els tres punts.

Els jugadors andreuencs han fet un molt bon començament de partit. De fet, han imposat el seu ritme des dels primers compassos amb un parcial de 3-0, gràcies als gols de Lukas Duric, Daniel Hernández i Thomas Bruder. Després, però, el rival ha reaccionat i Èdgar Angelats ha retallat la distància. La intensitat del Catalunya, de fet, ha estat clau per equilibrar la balança just al final de la primera part (3-3), amb les dianes d’Arpad Babay i Gabor Egedi després d’una tram de partit on els andreuencs s’han tornat a encallar en atac.

A la represa s’ ha mantingut l’equilibri de forces. L’equip visitant ha desplegat totes les seves armes i ha aprofitat el bon partit d’Edgar Angelats, autor de quatre gols (tres d'ells a la segona part), per intentar fer front a les bones combinacions de l’equip local. El combinat andreuenc ha fet un partit molt seriós. Al bon paper de Ramon Sentís, s’ha sumat la contribució a la parcel·la ofensiva d’homes com Thomas Bruder i Lucas Duric.

Malgrat això, des del segon quart, la màxima diferència al marcador ha estat d’un gol. Ni Catalunya ni Sant Andreu han aconseguit trencar el duel. Al final, en uns darrers segons d’infart, els graciencs han tingut l’oportunitat de guanyar el partit amb l’última possessió, però no ha estat possible gràcies a la bona defensa andreuenca.

El pròxim compromís és dissabte a la piscina del Waterpolo Navarra i serà un bon moment per aconseguir la segona victòria de la temporada contra un equip que ha sumat un triomf i dues derrotes en el que es porta de temporada.

CN Sant Andreu (8): Ramon Sentís, Adrià Sanz, Jaime Ignacio, Pau Barnils, Daniel Hernandez(1), Lucas Duric(2), Ivan Losa, Eric Fernandez(1), Erik Bruguer, Samule Balaz, Arnau Escarré(1), Thomas Bruder(3) i Aleix Badia.

CN Catalunya (8): Daniel Sullà, Marko Mijatovic, Gabor Egedi(1), Edgar Angelats(4), Sergi Clols, Arpad Babay(2), Adrià Carabí, Marc Hernández, Albert Plazas, Enric Arnella, Sergi Trilles, Gerard Trilles(1), Albert Clols.

Parcials: 1-0 / 2-3 / 3-4 / 2-1 (8-8).