La patacada definitiva pel descens

19.04.2015 19:51

Barcelona (G.Adalid).- El Sant Andreu ha consumat, si no matemàticament sí virtualment, el seu descens a Tercera Divisió en perdre a Son Bibiloni contra el Mallorca B (3-2). Els quadribarrats, que han remuntat un 1-0 en contra per situar-se 1-2 no han sabut mantenir una victòria que els hagués fet recuperar opcions d’una salvació que, ara sí, és impossible.

L’inici del duel ha estat tot un presagi funest. El filial mallorquí, en una situació extremadament delicada ha donat el primer cop inaugurant l’electrònic en el tercer minut de joc en una transició ràpida en la jugada següent d’un corner del Sant Andreu. El porter local, Royo ha efectuat una passada llarga a Brandon i després el futbolista ha donat una assistència mil·limetrada dins l’àrea que Cedric ha aprofitat per fer la primera diana local.

En el 16’, però, ha arribat l’empat pels homes de Miguel Álvarez. Ha estat gràcies a un gol de Chaco, el primer amb la quadribarrada, que ha estat el resultat d’una jugada de Llamas per la banda dreta. La centrada del lateral andreuenc l’ha rematat a plaer el davanter andreuenc.

Els barcelonins s’han posat per davant en el marcador en la primera aproximació de perill de la segona meitat. Un refús d’un corner del Mallorca B s’ha transformat en una transició rapida conduïda per Calderón i tot seguit finalitzada per Bruno.

A partir d’aquest moment, hi ha hagut un canvi de dinàmica en el partit i el Sant Andreu s'ha trobat més còmode amb la possessió de la pilota i ha tingut aproximacions de cara a porteria. L’ultima ocasió en aquests bons minuts per als de Álvarez. l’ha tingut Rubén Martínez, però el porter local ha blocat el seu xut i, en el contracop posterior, Cedric ha posat el 2-2 després de superar Morales amb una volea des de fora de l’àrea que ha acabat entrant per l’escaire (62’).

Aquesta diana ha enfonsat, una vegada més, els quadribarrats i ha donat moral a l’equip dirigit per Javier Olaizola, que ha buscat amb insistència el tercer. Sis minuts més tard l’home gol del filial roig i negre ha superat novament a Morales certificant la remuntada del seu equip.

El Sant Andreu ha estat incapaç de trobar porteria per la tercera vegada i se n’ha anat de Son Bibiloni amb les mans buides i amb pràcticament els dos peus a Tercera. A deu punts de la permanència directa i a set de la promoció de permanència, més el goal average en contra en tots dos casos, ni el més optimista pot pensar ja en la salvació.

Camp: Son Bibiloni. 100 espectadors

Mallorca B: Royo, Cifre, Gabri, Raul, One, Uche, Sergio (Iriarte, 62), Tia Siatre (Damià, 52’), Vidal, Cedric (Connor, 79’) i Brandon.

Sant Andreu: Morales, Llamas (Puerto, 80’), Bigas, Guzman, Carroza, Ibon, Calderon, Ton Alcover, Chaco (Azparren, 60’), Bruno i Rubén Martínez (Nuha, 72’).

Arbitre: Vilena Contreras (manxec) TG Sergio, Iriarte / Ibon i Bigas.

Gols: 1-0 Cedric  (7’).  1-1 Chaco (16’). 1-2 Bruno (47’). 2-2, Cedric (62’). 3-2, Cedric ( 69’).