La Montanyesa, primera sorpresa als Històrics

05.08.2014 01:36

Barcelona (G.Adalid).- El XXIX Torneig d’Històrics ha començat aquest dilluns al Guinardó i les sorpreses, habituals en aquesta competició, no s’han fet esperar. La Montañesa ha aconseguit la classificació gràcies a un triple empat amb el Cornellà, a priori favorit, i el Martinenc. Els gols marcats han estat decisius perquè els de Nou Barris hagin arribat a semifinals.

En el primer partit, la Montanyesa ha destacat per la seva solidesa defensiva i per la facilitat per crear perill en les accions a pilota parada, on ha tingut com a referència Aleix Dalmau, tot una especialista amb el llançaments de faltes. Amb un xut des de la frontal, avançat els de Nou Barris.

El Cornellà, però, no  llençat la tovallola en cap moment. Fruit de la seva perseverança, ha aconseguit empatar l’enfrontament quan faltaven cinc minuts pel final. Óscar Muñoz ha posat la igualada a l’electrònic aprofitant una bona centrada d’Arnau Tobella  

En el segon partit, els de Nou Barris, amb poques idees en atac, han tingut la sort de cara quan Josué, del Martinenc, s’ha fet un gol en pròpia porteria en una jugada desafortunada. Malgrat això, els vermells, amfitrions del torneig, han jugat sense cap mena de complexe, i han mostrat el seu potencial en atac. Raillo, el seu davanter de referència, ha establert l’empat poc després del gerro d’aigua freda del gol de la Montanyesa. El marcador, a partir d’aquí, ja no s’ha mogut.

En el tercer partit, Martinenc i Cornellà sabien que qui guanyés s’emportava la classificació, però han signat l’únic resultat que els deixava fora a tots dos. Els locals, tot i oferir  una bona imatge i disposar de bones oportunitats, amb Raillo i Hamza com a principals reclams en atac, no han estat capaços de materialitzar cap acció de perill. De la seva banda, el conjunt de Jordi Roger ha notat el desgast físic i no ha pogut crear oportunitats per trencar un empat que ha certificat la primera sorpresa de la competició.

Fitxes tècniques

Primer partit: Cornellà 1 – Montañesa 1

Cornellà: Íñigo, Hugo, Dani, Martí, Arnau, Gómez, Gabri, Luis, Oscar, Chemi, Boniquet.

Montanyesa: Francis, José Santos, Aleix Camps, Borges, Aleix, Uri Escabrós, Toni Pérez, Ruben, Masip, Pedro i Joshua.

Gols: 1-0, Aleix Dalmau (29’). 1-1, Oscar Muñoz (40’).

Segon partit:

Montanyesa: Tato, Santos, Borges, Albert, Aleix (Braian), Uri Escabrós, Ruben, Pluvins (José Sánchez), Hector, Pedro i Quique.

Martinenc: Pacheco, Rosselló, Diego, Sergio, Josué, Aleix, Pau, David, Hamza, Velillas i Raillo.

Gols: 1-0, Josué, p.p. (18’). 1-1, Raillo (19’).

Tercer partit: Cornellà 0 – Martinenc 0

Cornellà: Segovia, Joel, Dani Martí, Pele, Israel, David, Gómez, Gallar, Chemi (Luis), Oscar Muñoz i Rubén.

Martinenc: Carulla, Casta, Diego, Massegú, Mario, Alberto, Pitu, Juanlu, Elhadji, Jonathan i Aleix.