La millor victòria de la temporada

02.02.2014 22:59

Barcelona (T.Martínez) L’equip femení del Club Natació Sant Andreu s’ha imposat aquest dissabte per la tarda al CN Mataró La Sirena al primer partit de la segona volta de la Divisió d’Honor del waterpolo per 12-7. D’aquesta manera, les noies de Jordi Timblau han guanyat al segon classificat i comprimeixen la part alta de la taula.

L’inici del encontre ha estat molt igualat, amb tots dos equips alternant-se en el lideratge al marcador. Però, finalment, amb el pas dels minuts el conjunt andreuenc s’ha anat distanciant mentre deixava al seu rival amb 7 gols. El parcial de 5-2 favorable a les noies de Jordi Timblau als dos últims quarts ha estat clau perquè els tres punts es quedessin a la piscina Pere Serrat.

En el transcurs del partit ha destacat el retorn de la medallista olímpica i campiona del món Ona Meseguer a la que l’any passat era la seva casa, Sant Andreu, i els cinc gols de l'andreuenca Helena Lloret, una de les cinc nedadores que marca més gols a la Divisió d’Honor.

Amb aquesta victòria, el femení del CN Sant Andreu es manté a la tercera plaça i escurça la distància respecte el Mataró, que ja és de tan sols 4 punts. La victòria del Rubí davant el Terrassa (9-8) en l’altre gran partit de la jornada, a més, permet que el cinquè classificat ja sigui a 7 punts del conjunt andreuenc i, per tant, que s’obri una escletxa important a la taula a partir del Mediterrani (4t amb 26 punts, els mateixos que el CN Sant Andreu), equip que marca el play-off.

Fitxa tècnica

CN Sant Andreu (12): Elisabet Gazulla, Laura Roca, Helena Lloret (5), Sarah Orozco (1), Maria Angeles Diaz (1), Alba Espinar, Gemma Casasayas (1), Carla Castella (1), Aida Álvaro, Marta Recio (2), Ariadna Espasa (1) i Laura Garcia

CN Mataró La Sirena (7): Jade Smith, Chloe Wilcox, Carla Graupera, Mar Llisteri, Lisa Gibson (3), Clara Cambray, Ciara Gibson (2), Marta Bach, Zoila Quesada (1) i Ona Meseguer (1).

Parcials: 4-2/3-3/3-1/3-1