La mala sort s'acarnissa amb Víctor

16.03.2015 18:47

Barcelona (G.Pérez).- Els pijtors temors s'han complert. La lesió soferta per Víctor Alonso és de les més greus possibles. El migcampista andreuenc pateix un trencament de lligament i del menisc intern. Haurà d'estar de baixa un llarg temps, en cap cas inferior a sis mesos. La temporada, per tant, se li ha acabat.

Víctor es va lesionar diumenge quan s'havien disputat poc més de quinze minuts del duel contra l'Olot. Ja al moment es va veure que la dolència era greu i es van despertar els fantasmes. Els pitjors temors han estat confirmats per les proves mèdiques a les quals s'ha sotmès aquest dilluns. El diagnòstic és duríssim: trencament del lligament encreuat anterior i del menisc intern del genoll dret. El Sant Andreu ha informat que el futbolista serà intervingut en els propers dies.

Cal recordar que, en el seu darrer any de juvenil i quan estava ja fent aparicions al primer equip el migcampista va veure truncada la seva progressió per una lesió molt similar. De fet, es va trencar el lligament del genoll esquerre. La seva recuperació es va allargar durant gairebé un any fins que, al mercat d'hivern de la passada temporada se li va donar fitxa. No va gaudir l'any passat de moltes ocasions però aquesta campanya sí que estava tenint un paper destacadíssim a l'equip. Fins diumenge, havia disputat un total de 20 partits i havia anotat un gol.

Només fer-se oficial el diagnòstic, el jugador ha rebut nombroses mostres de suport via xarxes socials. Ell mateix ha volgut respondre amb un missatge optimista. "Això només em dóna més ganes de seguir lluitant. Si ho vaig fer un cop, per què no dos", ha afirmat. A la vegada ha assegurat que "tornaré més fort i millor" i que "avui queda un dia menys pel meu retorn".

Millors notícies ha rebut Carroza, que també va haver de deixar lesionat el partit després d'una perillosa caiguda. Pateix un esquinç cervical i, per ara, se li ha recomanat repòs total, un tractament amb antiinflamatoris i portar un collarí. Dimecres se li faran més proves però tot apunta que serà gairebé un miracle si pot jugar diumenge a Reus.