La lliga comença a Tarragona

28.07.2014 15:05

Barcelona (G.Pérez).- Per començar, tot un os. I lluny del Narcís Sala. El Sant Andreu ja coneix el camí a recórrer a la Segona B 2014-15 després que la Federació Espanyola hagi fet públic el calendari del grup 3. En el primer partit, els andreuencs visitaran el Nou Estadi per enfrontar-se al Nàstic.

Tal i com ja va succeir la passada temporada, els quadribarrats encetaran el campionat fora de casa. I també contra un rival dels cridats a lluita per la part alta, un Nàstic de Tarragona que, per tercera temporada consecutiva, parteix amb l’objectiu ineludible de retornar a Segona A. Els precedents, però, no són negatius. En la seva darrera visita al Nou Estadi, el Sant Andreu va sumar un punt (0-0).

El debut davant l’afició es produirà a la jornada 2. El primer rival al Narcís Sala serà el Vila-real B. De fet, el Sant Andreu disputarà dos partits consecutius a terreny propi ja que, a la jornada 3 rebrà la visita del L’Hospitalet. No serà fins la jornada 6 quan es faci el primer desplaçament fora de Catalunya. En concret, al Rico Pérez d’Alacant per jugar contra l’Hércules.

Pel que fa al final de la lliga, previst pel cap de setmana del 17 de maig, els quadribarrats hauran de viatjar fins a Elx per jugar contra l’Il·licità. El filial serà també, lògicament, el rival en el final de la primera volta, que tindrà lloc el 4 de gener. Aquesta temporada, per cert, no hi haurà cap jornada entre setmana.

Podeu consultar el calendari complet del grup 3 de Segona B al següent enllaç.