La lliga comença a la Pista Pegaso

02.08.2014 20:51

Barcelona (G.Adalid).-El primer equip del Club Patí Congrés ja coneix el calendari de la Nacional Catalana. Els homes d’August de Nòbregas debutaran el 20 de setembre davant de la seva afició enfront el Palafrugell a la pista Pegaso. El sorteig es va celebrar dimecres a a la sala d’actes del museu de l’Esport Melcior Colet de Barcelona.

Al contrari de temporada passada, els grocs-i-negres començaran la lliga com a locals, amb el gran al·licient d’estrenar la coberta en partit oficial. Després de 22 anys utilitzant dues pistes poliesportives de l’Escola Pegaso, una d’elles disposarà, per fi, d’un sostre. En la campanya anterior, els barcelonins van vèncer als palafrugellencs per un contundent 7-4.

El primer enfrontament a domicili serà en la segona jornada del campionat, dissabte 27 de setembre, contra el Tona. Es preveu un partit complicat, tenint en compte l’antecedent de l’any passat, quan el Congrés va caure derrotat a terres osonenques per 4-2.

El conjunt d’August de Nòbregas posarà punt final a la lliga el 31 de maig a la pista del CP Roda, un dels equips acabats d’ascendir de la Primera Catalana. Com ja és habitual en les competicions sèniors d’aquest esport, alguns enfrontaments se celebraran divendres.