La fita de cercar la mitjana anglesa

01.10.2011 16:25

La mitjana anglesa. Aquest és el repte del Sant Andreu. Els quatribarrats busquen repetir el que ja van fer amb l’Atlético Baleares i l’Olímpic de Xàtiva (empat a fora i victòria al Narcís Sala). Després de la igualada a Son Bibiloni davant el Mallorca B, els andreuencs buscaran el triomf davant la seva afició enfront un sempre complicat Badalona. Sumar els tres punts és necessari, a més a més, per intentar posar distància amb la zona perillosa de la taula.

L’equip de Pere Belmonte ‘Piti’ ha començar a recollir millors fruits pel seu joc que a l’inici de lliga. De fet, encadena ja quatre partits sense perdre, però amb només un triomf. Toca, per tant, que aquesta línia ascendent es vegi confirmada amb una altra victòria que, a més, ha de servir per donar tranquil·litat i confiança.

Com ja és habitual quan toca jugar al Narcís Sala, el tècnic quatribarrat ha convocat a tota la plantilla disponible. És a dir, només es cauen de la llista els lesionats –de sancionats no n’hi ha cap-. Es queden fora Rubén, amb molèsties al quàdriceps; Melo; i Eloi, que aquesta setmana ja ha començat a fer cursa contínua, un nou pas endavant cap a la seva recuperació. La novetat és l’entrada de Borja, un cop superat els seus problemes físics, encara que caldrà veure si finalment entra entre els setze homes que s’han de repartir onze titular i banqueta.

Pel que fa al Badalona, afronta el repte d’estrenar-se per partida doble com a visitant. No només no ha guanyat cap dels tres partits sinó que no ha estat capaç de marcar cap gol. La línia no difereix gaire de la de l’any passat, on l’equip sempre es va mostrar molt i molt sòlid davant la seva afició però amb molts problemes per sumar de tres en tres en els desplaçaments. Pel que fa a la plantilla, el seu tècnic, Manolo Márquez, té tots els seus homes a disposició.