La defensa també guanya

14.02.2015 21:38

Terrassa (G.Adalid).- El femení del Club Natació Sant Andreu ha guanyat de forma contundent el Terrassa (7-13). La clau de la victòria, a part del bon encert del conjunt entrenat per Javier Aznar, ha estat el bon treball defensiu de l’equip, acompanyat d’intervencions de mèrit de la portera Eli Gazulla.

Els primers compassos de l’encontre han estat favorables a les visitants. Silvia Morell ha inaugurat l’electrònic en el primer minut després de superar Ana Copado en un mà a mà, però l’alegria andreuenca ha durat poc perquè la boia terrassenca Raquel Roldán ha posat per davant el seu equip anotant dos gols.

El Sant Andreu ha buscat insistentment el gols en els minuts següents i l’ocasió mes clara l’ha tingut Carla Castellà en una transició ràpida, però Paula Leitón ha comés penal sobre la barcelonina per evitar el seu llançament. Helena Lloret ha empat el partit després de convertir amb èxit la pena màxima. Les vallesanes han finalitzat el primer període amb la renda mínima gràcies a un gol de Mireia Cifuentes a les acaballes del quart (3-2).

En el segon període, Aznar ha ajustat la defensa i el moviment li ha donat resultat perquè ha mantingut la porteria a zero. Katelyn Rigler ha igualat de nou el partit amb llançament des de la posició de boia. El conjunt dirigit per Manel Llobregat ha buscat de manera insistent el gol però la bona tasca defensiva i la seguretat d’Eli Gazulla sota pals han fet impossible el seu objectiu.

La seguretat al darrere ha fet augmentar la confiança al davant del Sant Andreu fet que s’ha traduït amb tres dianes. La primera de Lloret, que ha transformat un penal; la segona de Carla Castellà i la tercera de Noelia Mora, que ha estat assistida per Mireia Guiralt (4-8).

A la represa les visitants han continuat amb el mateix ritme i als dos minuts Lloret ha marcat després d’executar a la perfecció una transició rapida iniciada per Eli Gazulla. Gemma Gutes ha retallat distancies pel Terrassa de penal. Les andreuenques han efectuat una resposta aquest gol local anotant dos més.

Les vallesanes no s’han arrosat i han tornat a trobat porteria amb un llançament creuat de Mireia Cifuentes quan ha semblat que el Terrassa agafava embranzida Gazulla ha aturat un penal a Gutés. El Sant Andreu ha finalitzat el tercer període amb 5 gols d’avantatge després que Katelyn Riger ha anotat a les acaballes del quart (5-10).

En l’últim període no ha canviat el guió. Les visitants han mantingut el dinamisme en atac i l’ordre en defensa. Les terrassenques han tingut dos minuts d’inspiració anotant dos cops, però ha estat un miratge. Poc després ha arribat la rèplica andreuenca amb gols de Mireia Guiralt i Katelyn Rigler que han certificat el 7 a 13 final.

CN Terrassa: Ana Copado, Anna Roldán, Gemma Gutés (1), Maribel Cuesta, Maria Cifuentes (2),  Olga Descalzi, Eugènie Pirat (1), Andrea Palomeras, Cristina Cantero, Paula Leitón, Alba Sánchez (1), Raquel Roldán (2)  i Sandra Domene.

CN Sant Andreu: Elisabeth Gazulla, Andrea Garrido, Helena Lloret (3), Carla Castellà (1), Mireia Guiralt (1), Laura Roca (1), Katelyn Rigler (3), Noelia Mora (2), Silvia Morell (1), Marta Recio (1), Ariandna Espasa i Desirée Fajardo.

Parcials: 3-2 / 0-4 / 2-4 / 2-3. Total: 7-13.