La Copa Catalana es andreuenca

12.03.2014 14:47

Barcelona (G.Adalid).-El Club Natació Sant Andreu es va proclamar campió de la Copa Catalana Absoluta de clubs de primera divisió de amb un total de 1584 punts. L’esdeveniment es va celebrar el diumenge passat a les instal·lacions del Club Natació Terrassa.

El conjunt andreuenc va ser el clar dominador la competició guanyant en les proves de relleus. En va guanyar totes, tret d'una. Només en la vint-i-cinquena, la de 4x50 metres lliures masculí, el conjunt andreuenc va haver de conformar-se amb la segona posició. L'honor d'emportar-se aquest duel va ser dels nedadors del Club Esportiu Mediterrani.

El podi el van completar el Club Natació Mataró amb 1375 punts i el Mediterrani amb 1356,5 punts. Els dos clubs que la temporada vinent competiran en segona divisió seran el Club Natació Badalona i el Club Natació Vic-ETB.