La Copa Barcelona se li escapa al Trinijove per la mínima

16.06.2015 14:58

Barcelona (Redacció).- El júnior A del Trinijove s'ha quedat molt a prop de guanyar la Copa de Barcelona del Consell Escolar d'Esports (CEEB). L'equip ha caigut per la mínima (1-0) en la final enfront l'Escola Duran i Bas disputada al pavelló de la Nova Icària.

Ha estat un partit molt emocionant fins el final, demostrant que el Junior “A” de Trinijove és un gran equip tant a nivell futbolístic com a nivell humà, amb molt bones maneres esportives i de saber estar en el camp, tant amb els àrbitres com amb el rival.

La sort, però, no els ha acompayat. L'escola Duran i Bas ha demostrat una gran veterania i, sobretot, molta efectivitat. Al primer temps, només han tirat un cop entre els tres pals. Però amb molt encert ja que han aconseguit l'únic gol del partit.

Malgrat aquesta cirscumstància, el Trinijove no ha llençat la tovallola en cap moment. S'ha lluitat fins el final i s'ha disposat de fins a tres clares opcions per a la igualada. El xiulet final ha certificat una decepció que, però, no ha de fer oblidar la gran temporada completada per l'equip. Al seu grup de lliga regular han estat campions, guanyant 12 dels 14 partits disputats i cedint només un empat i una derrota. Tot un èxit per uns joves que juguen a futbol dins d'un espai formatiu i d'inclusió social, com una de les eines per aconseguir la integració i la inserció laboral. És per això que l'entrenament dels nois no es fa només a nivell esportiu sinó també a educatiu i de valors socials.

Des de la Fundació Trinijove també es vol destacar l'esperit de pertinença a l'entitat que s'ha vist reflectit a la pista i també a les grades del pavelló, amb molts treballadors i col·laboradors animant des del primer al darrer minut, entre ells el seu president, Ignasi Parody.