La Copa ‘andreuenca’ es jugarà al març

20.01.2014 13:16

Barcelona (G.Pérez).- La Federació Espanyola de Natació ha decidit retardar un mes la celebració de la Copa del Rei de waterpolo masculí, que havia d’acollir la piscina Pere Serrat al febrer. El torneig es continuarà disputant a la piscina andreuenca, però ho farà el cap de setmana del 7 al 9 de març.

El motiu de la decisió cal buscar-lo en el calendari internacional de la selecció espanyola. En concret, en la proximitat dels partits de classificació per a l’Europeu que s’ha de celebrar a Ucraïna. La Federació entén que fer la Copa en aquestes dates pot perjudicar, en certa forma, la preparació d’aquests importants compromisos. A banda, i segons s’indica en el comunicat emès per l’entitat, també s’ha tingut en compte “les necessitats televisives”.

Per tant, el torneig es passa al març. Es disputarà entre el divendres 7 i el diumenge 9. Els vuit equips classificats s’han acabat de confirmar aquest cap de setmana. A més del CN Sant Andreu la jugaran l’Atlètic Barceloneta, el gran favorit; el Mataró Quadis, el CN Terrassa, el CN Canoe, el CN Sabadell, el CN Mediterrani i el CN Catalunya.