La bona ratxa no s'atura

24.03.2015 15:35

Barcelona (Redacció).- El sènior del Sant Andreu ha mantingut la seva bona línia en la seva visita al la pista de l'Alheña, on s'ha imposat (52-66) gràcies sobretot a un magnífic darrer quart. Malgrat que l'equip afrontava el duel amb quatre baixes, el rendiment ha continuat, com en les darreres jornades, molt alt i l'equip ha aconseguit un triomf que li permet seguir escalant posicions a la taula.

All primer quart ja s'ha vist que no anava a ser un partit precisament còmode. Tot i això, els andreuencs s'hi han imposat (8-13) però no han pogut acabar de desenvolupar el seu joc ni molt menys convèncer.

El segon quart el ritme ha baixat, s'han notat les rotacions i el cansament. Això ha provocat que no hi hagués un clar dominador i, de fet, la igualtat ha estat la tònica, sense que cap de dos equips hagi aconseguit distanciar-se. Al descans, equilibri de forces i de resultat (29-29).

El Sant Andreu ha viscut un moment crític en l'inici del tercer període. L'Alheña s'ha escapat en el marcador. Poc a poc, però, els andreuencs han serenat el seu joc i han pogut anar retallant diferències. Al darrer i definitiu quart s'ha arribat amb una avantatge mínima pels locals (45-43).

Les bones sensacions s'han recuperat del tot en un gran últim període. Sota la batuta d'Albert Gasull , que ha aportat calma i ordre al joc, l'equip s'ha imposat amb claredat. També ha destacat un Víctor Domínguez molt segur en el joc interior i un José Ángel Palacios imposant-se en la lluita pel rebot. La resta del conjunt els hi ha seguit l'estela i, davant d'aquest joc coral, poca cosa ha pogut fer el quadre local. El Sant Andreu s'ha escapat en el marcador i ha aconseguit guanyar de forma còmoda, gens esperada si es té en compte la gran igualtat que ha presidit el partit.

La pròxima jornada, la darrera abans del descans per Setmana Santa, els andreuencs necessitaran un ambient de gala al pavelló de Trinitat Vella ja que reben un duel directe com l'Escola Brafa (diumenge, 19.00 h.). Sumar la victòria faria crèixer, i molt, el somni dels quadribarrats de disputar l'ascens.