La bona defensa del Sant Andreu val la victòria

20.01.2014 01:20

Barcelona (G.Adalid).- El Club Natació  Sant Andreu  va  aconseguir una victòria important  davant d’un rival directe per la lluita de la quarta plaça. Els jugadors de Xavier Julià van saber trobar l’equilibri de la seva baixa efectivitat ofensiva en els instants finals del partit plantant una bona defensa combinada amb la inspiració del porter local.

El duel entre  els dos equips va començar molt be per els interessos graciencs  inaugurant el marcador als primers compassos del partit, però  mica en mica els andreuencs es van anar posicionar en el partit i van ser capaços d’acabar el primer període amb l’electrònic empatat a dos.  Els homes de Xavier Julià van sortir mes  centrats en el segon període sent mes efectius en l’atac i consolidant una bona  defensa combinat amb la gran actuació de Ramón Santís que va estar imbatut en el segon quart,  això  els va permetre anar els descans amb un coixí de tres gols . 

 En la segona part es va veure una relaxació de part dels locals que contrarestava amb la progressió ascendent  dels visitants que van aconseguir retallar les distancies a nomes  un gol però els de Xavier Julia van mantenir el cap clar en l’últim quart i va saber conservar aquesta renda mínima per sumar la primera victòria de l’any davant de la seva afició

Fitxa tècnica

CN Sant Andreu (7): Ramon Santís, Daniel Jackson, Javier Gorria (3), Daniel Hernandez, Sergi Trilles (1), Joel Esteller (2) (set inicial). També van jugar Flip Tenzera, Erik Brugué  (1), Ricardo Garcia, Arnau  Escarré i Tomas Bruder.      

CN Catalunya (6): Daniel Sullà, Marc Hernandez, Josep Altimis, Maite Balatoni, Sergi Clols (3), Marc Larumbe (1), Árpád Babay  (set inicial). També van jugar Roger Garcia (1), Óscar Álvarez (1), Enric Arnella iGerard Trilles.     

Parcials: 2-2 / 3-0 /1-3 / 1-1. Total: 7-6.