La màgia d'Araujo classifica el Sant Andreu per a les semifinals

03.08.2011 00:54

 

El Sant Andreu s’ha convertit en el segon semifinalista del Torneig d’Històrics en imposar-se en el triangular amb el Terrassa i el Sants. El triomf dels quatribarrats en el primer duel de la tarda, el que els ha enfrontat als egarencs, gràcies a un gol d’Araujo, ha estat decisiu per a la classificació en una jornada que ha millorat tant en futbol com en ambient en relació a la del dilluns.

Andreuencs i vallesans encetaven la tarda. I pel que fa al Sant Andreu, ho ha fet amb molta intensitat. En només tres minuts ja havia gaudit de tres oportunitats de perill, amb opcions per a Borja (al pal) i per Eloi (les dues primeres rematades les ha salvat el meta Ortega i la tercera s’ha marxat desviada). La intensitat andreuenca ha continuat davant un Terrassa que no reaccionava fins que, al minut 11, ha aparegut el mag. Araujo ha controlat dins l’àrea una pilota i amb una gran mitja volta ha batut el porter rival.

El Sant Andreu, més ficat en el partit, ha posat contra les cordes el seu rival. Les recuperacions de pilota a la zona de tres quarts i les intervencions d’Araujo, Eloi i Blanco feien patir la defensa dels egarencs, que només s’han apropat amb perill al minut 23, amb una falta desviada picada per Urbano. Així ha continuat el guió fins el final. El marcador, malgrat una darrera opció d’Eloi, no s’ha mogut.

Per tant, al Terrassa li tocava jugar el segon duel, davant el Sants, de Primera Catalana. A l’hora de la veritat, el conjunt blanc-i-verd no ha demostrat estar una categoria per sota dels vallesans. De fet, semblava, per moments, més aviat el contrari. Els de Julià García han plantat cara i han tingut les millors opcions per marcar, en especial amb dues faltes llençades de forma magistral per Xavi Pascual (6’ i 40’) o amb un ma a ma d’Edu amb el meta Ortega (43’). Amb l’empat a zero, el Terrassa quedava eliminat i el Sants necessitava el triomf davant el Sant Andreu per passar ronda.

El duel definitiu ha estat emocionant. El Sants ha creat problemes, i seriosos, al Sant Andreu que, a diferència del primer duel, mai s’han trobat còmodes sobre el camp. Els santsencs han gaudit de diverses opcions de perill per marcar però Pau ha estat atent. Per part quatribarrada, Llobet, de falta, també hauria pogut avançar el quadre de Piti. El xiulet final ha certificat la classificació quatribarrada, que ara espera rival.

El torneig d’Històrics continuarà avui amb la disputa del triangular del grup 3, amb Badalona, Montañesa i Júpiter.

Fitxes tècniques dels partits

Sant Andreu 1 – Terrassa 0

Sant Andreu (onze inicial): Morales, Moyano, Carroza, Eloi Fontanella, Luís Blanco, Marc Martínez, Borja, Quim Araujo, Arnau Tobella, Víctor Alonso i Grima.

Terrassa (onze inicial): Ortega, Cropas, Osuna, Urbano, Montero, Joshua, Sissoko, Gerard Trives, Pep Arau, Alfih Conte i Ramon Suárez.

Àrbitre: Carmona Martínez. T.G. Eloi / -.

Gol: 1-0, Araujo (11’).

Terrassa 0 – Sants 0

Terrassa (onze inicial): Ortega, Erencia, Quereda, Carlos Martínez, Molist, Urbano, Gueil, David López, Álex Domínguez, Manel Moreno i Ramon Suárez.

Sants (onze inicial): Carulla, Fabregat, Quim Ruiz, Esteban, Fran Avilés, Xavi Pascual, Peque, David Fernández, Carlos Cano, Edu i Raúl Hernández.

Àrbitre: José Barrera.

Sant Andreu 0 – Sants 0

Sant Andreu (onze inicial): Pau, Moyano, Torres, Eusebio, Tarrés, Llobet, Héctor García, Dídac Navarro, Nando, Ángel Fernández i Rubén Canaleda.

Sants (onze inicial): Carulla, Fabregat, Esteban, Xavi Pascual, Carlos Cano, Raúl Hernández, Llauradó, Edu Soler, Yuste i Álex Burch.

Àrbitre: Ábalos Barrera.