L’últim quart marca la diferència a Mataró

10.11.2014 16:49

Barcelona (T.Martínez).- L’equip femení de waterpolo del CN Sant Andreu ha caigut en una piscina complicada com la del Mataró La-Sirena. Visitava un dels principals candidats a perseguir la principal potència del país i s’ha marxat sense cap punt a la butxaca en un partit igualat que es va decidir a l’últim període.

El Mataró ha anat sempre per davant en el marcador després d’un bon inici de partit en què s’ha arribat a posar 3-0 per davant en el marcador. No obstant, amb el pas dels minuts, les noies d’Aznar han retallat les distàncies i han arribat a empatar al segon quart, el millor parcial de l’equip andreuenc.

No obstant, la segona meitat no ha estat bona pels interessos del Sant Andreu, ja que després del descans les noies d’Aznar només han pogut marcar un gol. Amb aquesta manca de pólvora en atac (cap jugador ha anotat més de dos gols), el marcador s’ha anat desequilibrant cada cop més. Després d’un tercer quart prou igualat (2-1 per les locals), el Mataró ha accelerat al darrer període i s’ha emportat els tres punts gràcies al darrer parcial de 4-0.

El Mataró ha guanyat, sobretot, gràcies a l’encert golejador de tres de les seves nedadores, que han marcat la majoria de les dianes del seu equip. Clara Cambray (4 gols), Ciara Gibson i Laura López (3 cadascuna) han estat claus perquè l’equip del Maresme guanyés el seu tercer partit consecutiu aquesta temporada. Ona Meseguer, ex del Sant Andreu i internacional espanyola, s’ha quedat sense marcar.

Tot i no guanyar, el Sant Andreu es manté en la cinquena posició de la classificació. Passades quatre jornades, les noies d’Aznar encara no han guanyat lluny de la piscina Pere Serrat. A casa l’equip femení del Sant Andreu s’ha fet fort i ho ha guanyat tot, però només ha sumat un punt de sis com a visitant. No obstant, el proper partit es disputarà a la Piscina Pere Serrat. El rival, el CE Mediterrani. La cita serà el proper dissabte 15 de novembre a les 17:45.

Fitxa tècnica

Mataró La-Sirena (11): Carlson, Arianna Gragnolatti, Ona Meseguer, Alyssa Turza, Alba Bonamusa, Clara Cambray (4), Ciara Gibson (3), Marta Bach (1), Júlia Soler, Aina Bonamusa, Laura López (3)

CN  Sant Andreu (6):  Elisabet Gazulla, Helena Lloret (2), Carla Castella (1), Mireia Guiralt, Laura Roca, Katelyn Rigler, Noelia Mora, Sílvia Morell, Marta Recio (1), Ariadna Espasa (2), Desiree Fajardo.

Parcials: (3-1 /2-4 /2-1 /4-0). Total: 11-6.