L’Atlètic Barceloneta segueix complint els pronòstics

08.03.2014 23:42

Barcelona (G.Adalid).- L’Atlètic Barceloneta ha certificat el seu bitllet per la gran final després de derrotar amb comoditat al Mataró Quadis (8-14). Els mataronins han aguantat fins el primer temps però el desgast físic  i la sequera golejadora en la segona part han passat factura al conjunt de Jordi Garcia i en el tercer quart s’han quedat sense opcions per lluitar pel triomf.

El duel ha començat molt bé per els interessos del conjunt de Jesús Marín inagurant el marcador per obra de Marc Roca però l’alegria del conjunt de la Barceloneta només va durar un minut perquè Francesc Sánchez va empatar i posteriorment Sliven Ivanov posava per primera vegada per davant al marcador al conjunt del maresme. El Barceloneta va ser capaç de tonar a posarse per davant del marcador instants abans de que finalitzes el primer quart gràcies a un  gran gol d’Albert Español  (3-4).

En la segona part el conjunt de Jesús Martín ha trobat més espais a l'inici i ha pogut allunyar-se a tres gols del Mataró (3-6). Pau Bach ha retallat distàncies però després de l'intent de Ubovic i la fallada de Rubén de Lera amb Diakonov venut, ha estat Petkovic el que ha aconseguit el 4-7 abans de la mitja part.

Després del major encert de l'equip mariner en el segon període, en el tercer les coses han estat més igualades i el parcial ha estat de 2-3. Semblava que la sagnia seguia amb els dos gols consecutius d'un inspiridissim  Marko Petkovic però Pau Bach, primer, i Pere Estrany, després, l'han parat amb sengles gols que deixaven el marcador en 6-9. Echenique, no obstant això, ha buscat i trobat un nou gol que deixava les coses abans del quart període amb el 6-10 final.

En l'últim i definitiva cambra han trigat a arribar els gols. Ha estat Marc Minguell el primer a fer variar el marcador. Després Mínguez ha provat sense sort a un Mario Lloret que ha defensat la porteria dels mariners en els últims vuit minuts i ha estat Pau Bach qui ha aconseguit superar-ho i col·locar el 7-11. Rubén de Lera ha tallat la reacció dels del maresme amb el seu gol i Ubovic ha allunyat encara més als de Jesús Martín en el marcador. Després de quedar-se a prop Víctor Fernández d'anotar pel Mataró, el Barceloneta ha aprofitat una superioritat perquè Munárriz  fes el catorzè gol pels barcelonins però el Mataró encara no havia dit l’ultima paraula i Sliven Ivanov ha marcat l’última diana del partit i ha establert el definitiu 8-14.

Piscina: Pere Serrat.

CN Mataró Quadis (9): Michal Diakanov, Albert Merino, Francesc Sanchez (1), Marc Corbalan, Silven Ivanov (4), Eduardo Minguez , Pol Barbena, Pau Bach (3), Victor Fernandez, Pere Estany (1), Pau Schinizer, Pau Benarbe i Marc Pannon.

Atlètic Barceloneta (14): Daniel Lopez, Balazs Sziranyi, Felipe Perrone (1), Alberto Munarriz (1), Albert Español  (1), Marc Miguell (1), Marc Roca (1),Gonzalo Echrnique (3), Nemanja Ubovic (1), Francisco Fernandez, Ruben de Lera (1) i Marko Petkovic (4).

Parcials: (3-4/1-3/ 2-3/2-4)   Total: 8-14