Just empat enfront un dels invictes

15.11.2014 22:43

Barcelona (Ò.Dorado).- L’equip femení de waterpolo del Club Natació Sant Andreu ha aconseguit un meritori empat a 8 contra les noies del Club Esportiu Mediterrani. L’equip que entrena Javi Aznar ha disputat un molt bon partit contra un conjunt que encara es troba invicte a aquestes alçades de campionat. L’equilibri de forces entre els dos rivals ha provocat el repartiment de punts a la Pere Serrat.

El matx no ha començat gens bé pels interessos andreuencs. De fet, Laura Vicente s’ha encarregat de donar avantatge a l’equip rival al primer minut de partit. La mateixa jugadora ha posat el 0 a 2 al marcador. Anna Gual confirmava el mal començament de les noies de Javi Aznar i ha anotat un tercer gol per les de Sants. Helena Lloret ha disminuït aquesta diferència i ha fet el primer gol per les locals. Laura Vicente ha aconseguit el tercer gol en el seu compta particular i ha deixat el marcador en 1-4 al final del primer quart.

Les andreuenques han demostrat ser un equip amb molta personalitat i han reaccionat a l’estampida inicial de gols i de bon joc que han imposat les visitants. De fet, en aquest segon quart el parcial ha estat de 4-0 favorable a les locals. La reacció de les noies de Javi Aznar ha estat possible gràcies a la bona intensitat defensiva i a l’encert de cara a porteria. Ariadna Espasa per partida doble, Noelia Mora i Helena Lloret, han sigut les encarregades de fer possible la remuntada i de marxar a la segona part amb un resultat favorable de 5-4 al marcador.

A la represa, no han abaixat els braços i han mantingut el bon nivell de joc. Marta Recio ha anotat el seu primer gol del partit i ha col·locat el 6-4 a l’electrònic. Paula Crespí ho ha fet pel Mediterrani quan faltava un minut per finalitzar el tercer quart. Per tant, s’esperava un últim quart trepidant com a conseqüència de la igualtat entre els dos conjunts (6-5).

Els últims minuts del partit han estat molt igualats i de molta tensió. La intensitat defensiva de les visitants no ha permès a les andreuenques exhibir el seu millor joc. Tot i així, l’intercanvi de gols entre ha estat notable. Teresa Gorria, per partida doble, ha igualat el marcador a 7 després d’un gol de Marta Recio des de la llarga distància. Després d’una molt bona circulació de pilota Ana Gual ha marcat pel costat esquerre de la porteria que defensa Elisabet Zagulla. Amb el 7-8, Helena Lloret ha imposat el definitiu 8-8 al marcador. La crack andreuenca anotava, d’aquesta manera, el seu tercer gol de la tarda.

Ha estat un resultat molt just vist el bon nivell que han demostrat els dos equips. Javi Aznar s’ha mostrat molt satisfet pel resultat i ha destacat la importància de sumar un punt contra un rival tant fort com és el conjunt que dirigeix José Alcazar: “La sensació és molt bona. Treien el primer quart, la resta del partit ha estat molt bo. Jugàvem contra un equip que teòricament hauria d’acabar entre les tres primeres posicions del campionat”.

La pròxima setmana les andreuenques tenen jornada de descans. El proper desplaçament serà a Sevilla on intentaran guanyar el primer partit de la temporada a domicili contra el Club Waterpolo Dos Hermanas, vuitè classificat del campionat. El Sant Andreu ocupa la cinquena posició.

CN Sant Andreu: Elisabet Gazulla, Andrea Garrido, Helena Lloret(3), Carla Castellà, Mireia Guiralt, Laura Roca, Katelyn Rigler, Noelia Mora(1), Silvia Morell, Marta Recio(2), Ariadna Espasa(2), Desiree Fajardo i Ana Fernández.

CE Mediterrani: Cristina Pérez, Laura Vicente(3), Anna Gual(2), Judith Panicello, Teresa Gorria(2), Aroa Ardanuy, Mireia Bargallo, Anne Hopkins, Hana Vilanova, Carla Graupera, Paula Crespí(1) i Carla Toha.

Parcials: 1-4 / 4-0 / 1-1 / 2-3. Total: 8-8.