Junta d’accionistes clau el 15 de setembre

20.08.2014 18:31

Barcelona (G.Pérez).- El Sant Andreu celebrarà el proper 15 de setembre la junta d’accionistes que ha de servir per culminar el traspàs de poders entre Manuel Camino i Dinorah da Silva. Serà durant la trobada quan l’encara oficialment president deixi el càrrec i quan es conegui la composició de la nova direcció del club.

Quan es va fer oficial la compra del club per part de l’empresària brasilera, ja es va indicar que calia un últim tràmit per tancar tota l’operació: la junta d’accionistes. Llavors també es va comentar que aquesta reunió es posposaria fins setembre per donar prou temps per poder convocar-la de forma correcta i per mirar d’aconseguir una assistència important d’accionistes. Ara, ja s’ha fet públic que el dia escollit és el dilluns 15 de setembre, tot i que falta per acabar de definir el lloc i l’hora.

La junta servirà principalment per presentar el nou organigrama directiu del club ja que és, justament, aquest òrgan, qui té la potestat d’aprovar els canvis. Com Santa Ana té el paquet majoritari d’accions, la seva proposta serà aprovada sense problemes, però fins que no superi aquest tràmit no s’ha volgut donar a conèixer el repartiment de càrrecs. Serà llavors quan, entre d’altres coses, es conegui qui serà el president, així com la resta de la directiva.

S’espera, però, que la trobada permeti desvetllar més detalls del projecte de Dinorah da Silva al capdavant del Sant Andreu. En tot cas, caldrà esperar a veure l’ordre del dia per tenir més clar quins assumptes es tractaran.