Julià i Hernández, satisfets amb l’actitud de l’equip

24.03.2015 14:42

Barcelona (G.Adalid).- Impotència, però també orgull són els dos sentiments que han experimentat Xavier Julià i Daniel Hernández després de perdre per la mínima enfront del Terrassa (10-11), líder invicte de la Divisió d’Honor. Tots dos han elogiat que en cap moment l’equip abaixés els braços i lluités fins el final.

L’entrenador del Sant Andreu, Xavier Julià ha fet una valoració de la desfeta davant del primer classificat: ¨Com a derrota malament, però valoro positivament l’actitud dels jugadors que s’han deixat la pell. Hem tingut l’empat a l’última jugada, però no l’hem sabut materialitzar¨.

El tècnic s’ha mostrat satisfet amb treball que han realitzat els seus homes. ¨Hem entrat massa tous al principi i el Terrassa ho ha aprofitat per aconseguir un lleuger avantatge abans del descans. Tot i així l’equip ha sabut refer-se i anar retallant distancies, però en cap moment no ens hem posat per davant en el marcador ni l’hem igualat", ha declarat Julià. Els egarencs a la primera meitat han fet un partit gairebé perfecte, només encaixant tres gols i anul·lant els andreuencs en l’aspecte ofensiu en el primer quart.

El proper dissabte el Sant Andreu visita la Sant Jordi per enfrontar-se contra el Poble Nou-Enginyers, rival directe per la sisena plaça. L’entrenador ha avançat quin encontre espera a la pròxima jornada: ¨Un partit molt dur, intens per tot el que estem jugant per entrar al play off però anirem amb la convicció de sumar els tres punts¨.

Per la seva banda el capità andreuenc, Dani Hernández, ha explicat quins detalls han decantat la balança a favors dels vallesans. ¨Ens ha faltat una mica de sort i també saber guanyar en els últims minuts. El Terrassa és un equip molt dur que t’obliga jugar al 200% i no pots cometre cap errada perquè si ho fas l’aprofitaran¨.

Tot i la derrota Hernández ha fet una lectura positiva de la derrota: ¨Tot i que hem perdut la sensació és d’un equip lluitador que no llença la tovallola fins el final. Aquest és el camí. Si continuem en aquesta actitud segur que arribarà un bon resultat dissabte¨.