Julià i Brugué amb l’ull posat a la sisena plaça

31.03.2015 15:00

Barcelona (G.Adalid).-Xavier Julià i Erik Brugué han acabat molt satisfets després de vèncer el Poble Nou per la mínima (10-11) i retornar a les places de play off. Tots dos coincideixen que l’objectiu és assolir la sisena posició i per fer-ho cal sumar el màxim de punts possibles dels 12 que resten per disputar a la fase regular.

L’entrenador del Sant Andreu ha valorat positivament el triomf aconseguit a la Sant Jordi. "Era molt important la victòria. Amb els tres partits que queden, l’important són els tres punts. Durant el duel hi ha hagut situacions molt complicades. Per exemple durant quatre minuts l’Adrià ha estat fora per un cop que l’ha provocat no veure quasi d’un ull. Però tot i les adversitats hem aguantat tot el partit, hem lluitat molt i estic super satisfet per aquesta victòria", ha explicat el tècnic.

Julià també ha fet autocrítica i ha assenyalat els punts negres del seu conjunt durant l’encontre. "En moment que podíem sentenciar, com ara amb el penal del Thomas, no ha entrat i després hem encaixat gols massa ràpids perquè hem estat tous en defensa en aquestes jugades però ho hem arreglat recuperant moltes pilotes", ha desgranat.

Les dues derrotes que el Sant Andreu va patir contra el Club Natació Barcelona li poden passar factura en el moment d’establir la classificació final de la fase regular. "Tot i haver guanyat avui no assolim la sisena plaça perquè amb l’empat del Barcelona igualem a punts amb aquest equip i com que ens tenen el gol average guanyat ells conserven la plaça, això ens complica el nostre objectiu", ha recordat el tècnic.

Xavi Julia ha parlat de la importància que les dianes estiguin repartides entre tots els integrants de l’equip i ha elogiat Erik Brugué, autor de 4 gols, per la seva bona actuació. "Amb el Terrassa els gols van estar més repartits els gols i, contra el Poble Nou, l’Erik ha tingut un paper important i ha agafat el rol d'anotador. Si anem sumant tots, això beneficiarà l’equip i això el que demano als jugadors: compromís i lluitar fins el final", ha dit el tècnic.

Per la seva banda Brugué ha explicat quines han estat les seves sensacions: "Veníem amb moltes ganes de jugar aquest partit, tots estaven molt concentrats i sabien el que havien de fer. El Poble Nou ens ha posat les coses molt difícils amb seu ritme dur i agressiu. Al final hem fet que ens ha dit el Xavi ens ha sortit bé i molt content pels tres punts ", ha indicat.

El waterpolista andreuenc ha parlat de quina és la fita de cara a final de la fase regular i de quina manera l’equip la pot assolir. "L’objectiu és entrar el play off i quedar el més a dalt possible a la fase regular perquè quedar setè o vuitè et complica molt poder passar a la següent ronda si d'entrada t’has d’enfrontar amb el Barceloneta o el Terrassa. Llavors, hem d’intentar jugar bé i sumar el màxim de punts possibles per intentar arribar a la sisena plaça per poder creuar-nos amb el tercer classificat", ha declarat el barceloní.

El Sant Andreu té un partit molt important la jornada vinent contra el Mataró a la Pere Serrat i Erik Brugué ha avançat quin guió d’encontre hi haurà. "Espero un partit similar al d’avui, dur molt físic perquè ells també tenen un punt d’agressivitat en molts moments. Nosaltres hem de tenir cap no perdre els papers, jugar com equip sense individualitats. Si juguem com ho hem fet avui guanyarem segur", ha dit Brugué.