Julià:¨Sempre la recordaré com la temporada de la Supercopa¨

30.04.2015 00:02

Barcelona (G.Adalid).- L’entrenador del masculí del Club Natació Sant Andreu ha atès els micròfons de RTV Esports poc després de perdre contra el Mediterrani (9-11) fet que ha provocat que l’equip digui adéu als play off i a la temporada on els andreuencs han estat capaços de fer partits brillants i en altres els bons resultats no han arribat. Tot i aquest cop dur el tècnic barceloní també ha tingut temps per recordar el millor de la campanya: ¨Sempre la recordaré com la temporada de la Supercopa¨.

Xavier Julià ha fet una reflexió del que ha estat aquesta campanya: ¨ No és bon moment per fer una valoració de la temporada perquè crec que és un curs amb molts contrapunts. Tenim un inici molt bo i es produeixen una sèrie de circumstàncies que han fet que la nostra primera volta hagi estat irregular, amb les baixes per lesió de Ramón Santís i Javi Gorría, van fer que no poguéssim entrar en la Copa. A la segona volta sembla que arranquem bé, però després no hem estat capaços o jo com a entrenador de conjuntar l'equip i això es nota dins l’aigua i quan les coses van al límit ¨.

L’entrenador del Sant Andreu s’ha mostrat trist per no poder assolir tots els objectius tot i tenir un bon grup: ¨Estic trist perquè teníem un bon grup per fer coses importants, però si no hem guanyat ni avui ni en altres partits significa que no ho mereixem. No hem guanyat partits que havíem de guanyar. Solament necessitàvem vèncer un dels tres últims partits en casa per disputar els play off¨.

El barceloní ha elogiat dels seus jugadors i també ha tingut temps per l’autocrítica. ¨Els meus jugadors s’han buidat dins de l'aigua, però al final no es compleixen els objectius i et quedes amb la sensació de poder haver fet més. Això és l'esport, t’ho has de guanyar cada dia i lluitar sempre. De vegades ens ha costat encaixar els cops¨, ha declarat l’entrenador.

El tècnic té clar quin aspecte del curs es queda: ¨Sempre la recordaré com la temporada de la Supercopa¨. Si li ha de reconèixer el mèrit de ser el primer entrenador de l’entitat andreuenca que ha conquistat un títol nacional.

Xavi Julià ha parlat del seu futur: ¨Seguiré dos anys més com entrenador i part d’aquest moment hem de treballar per confeccionar l’equip per l’any vinent i que els que podem negociar amb el club. Però encara és molt aviat per parlar d’aquest temes¨, conclou Julià.