Julià veu clau començar a guanyar a casa

24.11.2014 22:47

Terrassa (G.Adalid).- L’entrenador del masculí del Club Natació Sant Andreu, Xavier Julià, no es mostrava preocupat per la derrota enfront del Terrassa, líder de la categoria, i ferm candidat per discutir l'hegemonia de l’Atlètic Barceloneta a les competicions estatals. L’entrenador no va buscar ni culpables ni excuses, va reconèixer la superiorat del rival i tenia clar que l’equip necessita guanyar a casa.

Julià reconeixia el club vallesà com a just vencedor: “Han estat superiors són els líders nosaltres som setens i aquesta diferència s’ha reflectit a l’aigua”. Es preveia un enfrontament molt complicat i al descans els egarencs ja disposaven de quatre gols d’avantatge

El tècnic andreuenc va parlar sobre la dificultat que suposa jugar un partit contra un rival d’alt nivell quan estàs minvat de forces. “Per jugar amb equips d’aquest nivell necessito tot l’equip. Quan vens amb baixes i amb jugadors que no estan al 100% al final aquests conjunts et passen per sobre”, va declarar l’entrenador.

Xavier Julià va expressar la necessitat que el seu conjunt sumi de tres en tres els enfrontaments que disputin a la Pere Serrat per poder estar entre els vuit primers. “Espero que la setmana vinent tingui tots els meus jugadors recuperats i aconseguim la primera victòria a casa. Els triomfs a la nostra piscina seran claus per classificar-nos a la Copa del Rei”, va dir el barceloní.