Julià lamenta la falta de concentració

02.12.2014 14:39

Barcelona (G.Adalid).- L’entrenador del masculí del Club Natació Sant Andreu, Xavier Julià, es mostrava preocupat per la manera com es va perdre contra el Club Natació Poble Nou. El tècnic va acusar als seus waterpolistes d’estar dispers a partir del segon quart i no mantenir el cap fred després de la primera diana rival.

Julià va ser clar i contundent després de l’encontre: “Hem fet un partit molt dolent. Hem començat molt bé, tal com havíem plantejat, amb bon ritme però l’equip s’ha fos ha desconnectat i tot ens ha sortit malament”. Els de Sant Martí perdien de tres al final del primer període i van arribar al descans amb el marcador igualat.

El tècnic andreuenc va parlar del motiu de la desfeta. “És un problema de falta de concentració i masses ganes de voler guanyar. No ha estat problema de no poder marcar senzillament cap jugador tenia el dia i ha arribat un moment el que el partit s’ha anat en orris”, va declarar l’entrenador.

Xavier Julià va indicar quina és la manera perquè l’equip no torni a estar dispers en un altre enfrontament. També va criticar que el seu equip no sabés imposar-se a les situacions adverses. “És un treball que s’ha d’estar concentrat tota la setmana. No podem abaixar els braços al primer gol que ens marquen i en general les sensacions no han estat bones en directe i suposo que quan analitzi el partit amb més profunditat ho seran menys”, va dir barceloní.