Julià carrega contra l’arbitratge a la final

22.09.2014 23:15

Barcelona (G.Adalid).- Satisfacció i orgull, sí. Però també enuig. Són els sentiments de l’entrenador de l’equip masculí de waterpolo del Club Natació Sant Andreu, Xavi Julià, després de veure com els seus jugadors van estar a punt de donar la campanada i emportar-se la Copa Catalunya superant el totpoderós Atlètic Barceloneta. El tècnic ha lamentat que les decisions arbitrals suposessin un obstacle afegit per als seus homes, dels quals ha destacar l’enorme esforç fet durant tot el partit.

Julià no s’ha mossegat la llengua en cap moment a l’hora de criticar els àrbitres. “Amb onze expulsions en contra i només tres a favor no es pot jugar a waterpolo”, ha apuntat. Concretament, ha desaprovat la tolerància que han tingut els col·legiats amb el conjunt mariner i la duresa amb l’equip andreuenc. “Els deixaven atacar molt i ser durs i en canvi a nosaltres en xiulaven les faltes molt ràpidament”, ha assegurat.

El tècnic andreuenc ha reconegut que el fet que el Barceloneta empatés en l’últim sospir i forcés els penals ha estat un cop dur. “Són jugadors que no estan acostumats a jugar finals ni són internacionals amb Espanya, però s’han d’acostumar i treballar. Ara bé, crec que és excessiu el càstig per tot el que ha fet”, ha afirmat.

Julià ha avançat que si la recuperació dels lesionats Daniel Hernández i Tomàs Bruder és prou bona podrien tenir alguns minuts en el pròxim partit, també contra el Barceloneta en la disputa de la Supercopa d’Espanya el proper dissabte a la Pere Serrat. “Hi ha possibilitats que el Dani jugui però, igualment, estarà a un nivell diferent i ha d’agafar el ritme de competició progressivament”, ha indicat. En referència a l’altre lesionat, ha apuntat que “el Tomàs, si veiem que està millor d’espatlla i te forces, jugarà”.