Julià apunta al play-off... i a Europa

12.01.2015 23:14

Barcelona (G.Adalid).- L’entrenador del masculí del Club Natació Sant Andreu, Xavier Julià, va atendre a RTV Esports després de la derrota enfront del Club Esportiu Mediterrani (10-8), resultat que va suposar quedar fora de la Copa. Va fer la seva valoració del partit i va enunciar quin és l’objectiu que perseguirà l’equip fins a final de temporada. I malgrat la decepció viscuda dissabte, l’ambició es manté: es vol lluitar pel play-off i per les posicions que donen dret a jugar competició internacional

El tècnic andreuenc va aprofitar per treure importància el fet de poder ser a la pròxima edició de la Copa del Rei i enunciar quin serà l’objectiu fins a final de temporada. “És un torneig molt maco de jugar com ho va ser per nosaltres l’any passat però és una competició que no dóna punts i tenim tota la segona volta per poder estar al play off i intentar pujar a les posicions d’Europa”, va dir el barceloní.

Julià va ser clar després de l’encontre contra el Mediterrani. “Sabíem que era molt difícil venir aquí i guanyar ho hem intentat hem estat a prop però ens ha faltat encert en defensa i en els dos últims quarts més claredat en atac”, va afirmar.

En la segona part el seu equip només va ser capaç de marcar un gol. L’entrenador va apuntar el que, al seu entendre, va succeir. “En atac el Mediterrani ha pressionat més i això ens ha posat el partit més difícil. D’altra banda crec que hi ha jugadors que haurien d’agafar més responsabilitat en l’aspecte ofensiu i les expulsions al tram final ens ha deixat en quadre i ho hem notat. Les situacions de defensa han estat bé a primeres perquè hem bloquejat el llançament però no hem respòs bé als rebots i ens han fet gols fàcils”, va desgranar.

L’entrenador del Sant Andreu confia que aquesta derrota no afectarà el rendiment del seu equip en els pròxims compromisos. “Si els afecta és que són tous. Els esportistes han d’estar acostumats a perdre i a recuperar-se. Això és l’esport”, va declarar Xavier Julià.