Julià: "Aquesta victòria és molt important per nosaltres"

24.02.2015 15:21

Barcelona (G.Adalid).- L’entrenador del masculí del Club Natació Sant Andreu, Xavier Julià, s’ha mostrat satisfet amb el rendiment de l’equip després de vèncer el Canoe (10-6). Els andreuencs han  guanyat fent un joc atractiu i mostrant solidesa al darrere. El tècnic creu que el triomf farà pujar la moral: ¨Aquesta victòria és molt important per nosaltres¨.

Julià ha felicitat els seus waterpolistes per la seva actitud: ¨L’equip ha estat molt concentrat. En l’aspecte defensiu estic molt content, hem robat moltes pilotes¨. Les declaracions del tècnic queden reforçades per les estadístiques. En la primera meitat el Sant Andreu només ha encaixat dos gols i en el primer quart ha mantingut la porteria a zero.

Els barcelonins no es van poder refer de la  derrota enfront en el quadre madrileny a la primera volta, que va provocar que encadenés mals resultats i quedés fora de la Copa del Rei. ¨En la primera volta vam perdre 6 a 4 a Madrid amb tres baixes importants: el Lukas estava malalt, el Ramon va tenir un accident amb la moto i l’Adrià va ser pare. A partir d’aquella derrota es va trencar la dinàmica de l’equip i ens ha constat molt recuperar-nos¨, ha dit Xavier Julià.

El tècnic ha tingut paraules d’elogi per Thomas Bruder després de completar una bona actuació a la Pere Serrat i anotar tres gols. ¨El Thomas està agafant un paper de jugador veterà que és important per mi i marca en els moments claus¨.

El barceloní ha confirmat la baixa de Javier Gorria: ¨La baixa de Javier Gorria ja és definitiva. Per nosaltres era jugador important, era el nostre llançament exterior ¨ L’últim cop que el waterpolista va entrar en una convocatòria va ser el 13 desembre en l’encontre enfront del Mataró Quadis, jornada 9. Després d’aquest encontre per qüestions personals el jugador no ha pogut entrenar més amb el Sant Andreu.

El Sant Andreu té un enfrontament important d'aquí a dues setmanes a la Carles Ibars enfront del Sabadell, el tercer classificat. Si els andreuecs sumen els tres punts confirmaran el seu bon moment de forma, i podrien aconseguir la sisena plaça. “Després de la Copa tenim un partit a Sabadell. Com que no disputem la competició del KO tenim temps per preparar l’enfrontament. Confio en què seguim en la mateixa dinàmica quan disputem aquest encontre¨, ha declarat l’entrenador.