Morales: "Si perdíem contra l'Hèrcules, l'equip estava mort"

17.02.2015 14:15

Barcelona (P.Mijtans).- En la roda de premsa posterior al duel contra l'Hèrcules, José Miguel Morales – el capità de la Unió Esportiva Sant Andreu – també va sortir davant els micròfons per comentar la situació complicada que està vivint l'equip en les darrers setmanes, i per donar la cara i encoratjar l'afició de cara al tram final de temporada.

El porter quadribarrat va comentar que els últims dies "havien estat molt durs" per la dinàmica negativa de resultats, però va deixar clar que "l'equip traurà endavant aquesta situació perquè  en cap moment ha deixat de treballar, ni ha abaixat els braços". Un fet que va comparar amb el d'altres temporades quadribarrades on "sí que hi havia hagut gent que havia abaixat els braços abans d'hora".

Morales va desfer-se en elogis cap a la plantilla que representa i va destacar la gran capacitat de treball i de sacrifici de tots els integrants; tant els joves com els més veterans. I tot i que les circumstàncies no són les adequades, va tornar a recalcar que "farem el que faci falta per donar-li la volta". Un fet que va evidenciar-se en el partit contra l'Hèrcules, on "una derrota ens hagués deixat morts, però on vam demostrar que l'equip continua viu" sentenciava Morales.

A més de les qüestions esportives, el capità quadribarrat també va expressar que tot allò que envolta la plantilla té un efectes en ella. Tot i així, va deixar molt clar que la directiva actual "la volia des de fa tres anys" i que "tant de bo haguessin vingut abans". Morales va explicar que són gent que "treballa de la millor manera que poden i que estan canviant coses perquè l'equip miri cap a dalt". Així, segons el porter andreuenc, el suport i la presència de la directiva i dels nous càrrecs apareguts afavoreixen l'equip perquè disposen de tot allò que necessiten. I sí, "passen coses estranyes" va manifestar, però "és futbol i prefereixo que passin".

En referència a la possible incorporació d'un nou tècnic, Morales va aclarir que el nom de Miguel Álvarez i la possible sortida de Rubén García ho va saber per la premsa. Des del vestidor però, intuïen que s'estava buscant un substitut a partir de dilluns ja que el capità era coneixedor d'altres noms. No obstant, va deixar molt clar que "la gent del club i la plantilla està del cantó de Rubén García". Amb tot, va comentar que a García "potser li falta una mica d'experiència" però que l'aconseguirà si l'equip aconsegueix bons resultats perquè "un entrenador està per ajudar a la plantilla, i Rubén està treballant molt bé".

Morales també va parlar sobre les emocions viscudes en acabar l'encontre; mentre tot l'equip ho celebrava al mig del camp, ell es quedava estès a la gespa al costat de la seva porteria. El capità descrivia les llàgrimes com un gest "d'impotència i de ràbia" per la bona feina que havia fet l'equip durant les darreres setmanes i els mals resultats que estaven encaixant.

Finalment, va expressar que és "el primer que vol gaudir sobre un terreny de joc" i  que seria "el primer –juntament amb els meus companys – perjudicat si el club perd la categoria". Respecte l'afició, Morales va comentar que va sentit comentaris que li van fer mal però va voler tornar a remarcar que "la gent està molt conscienciada i unida dins el vestidor". Tot i així, demana als aficionats que animin l'equip durant els noranta minuts i, si han de xiular en algun moment, que sigui al final del matx. Una ajuda que Morales va voler destacar que per part de la parròquia andreuenca "s'ha donat sempre".