Jornada doble de bàsquet pel Sant Andreu

23.12.2014 22:12

Barcelona (L. Espallargas). - La UE Sant Andreu de bàsquet ha disputat dos partits aquest cap de setmana. Una derrota davant el CEJ Hospitalet (59-56) i una victòria contra el CE La Marina (63-45) va ser el balanç.

El dissabte, els quadribarrats van caure derrotats davant a la pista del Casino del Centre de l'Hospitalet en un partit que es va decidir en els últims instants del partit. Els homes de José Gallemi van estar vius durant tot el duel tot i jugar en una pista més estreta de l'habitual, cosa que va dificultar en gran manera el joc dels andreuencs. La bona defensa dels quadribarrats va ser la base per plantar cara a un dels equips més forts de la lliga.

Al final del primer quart, l'electrònic mostrava un avantatge de quatre punts pel Sant Andreu. Aquesta renta, però, es va capgirar abans del descans a favor de l'Hospitalet. Amb un destacat Joan Torbé en defensa i un Gerard Tejedor molt actiu en atac van mantenir la igualada durant tot el partit.

A pocs segons pel final del matx, l'encert de l'Hospitalet de cara cistella va fer que anotessin l'últim atac mentre que el Sant Andreu, per la seva banda, el va fallar i va perdre el partit.

En el segon partit del cap de setmana, el Sant Andreu es va imposar contundentment al CE La Marina. El partit va servir per repartir minuts entre aquells jugadors que no acostumen a gaudir-ne de tants.

El Sant Andreu va transmetre la sensació de dominar el partit en tot moment. Amb un inici bastant desconcertant, els quadribarrats van tenir més dificultats de les previstes. No obstant això, en quant van començar a encadenar bones jugades i a moure bé la pilota entre totes les línies l'avantatge va incrementar considerablement.