Jilmar fitxa pel filial del Llevant

30.06.2015 18:46

Barcelona (G.Pérez).- El lateral Jilmar Torres ha anunciat el seu fitxatge per l'Atlètic Llevant, denominació oficial del filial del club granota. El jugador, sorgit de la cantera del Sant Andreu, no continuarà, doncs, al Narcís Sala la propera temporada.

Jilmar es va incorporar al primer equip andreuenc a la temporada 2013-14. Abans, quan encara era juvenil, havia disposat d'oportunitats de la ma de Pere Belmonte 'Piti'. El seu primer any, però, no va tenir gaire sort i tot just va disputar 7 partits de lliga i 2 a la Copa del Rei. Més participació ha tingut la darrera campanya durant la qual, de fet, ha estat en molts partits titular. En total ha disputat 22 partits al campionat de la regularitat. En total, per tant, amb el Sant Andreu ha disputat 29 partits de lliga i 2 de Copa en dues temporades.

El seu rendiment ha cridat l'atenció dels responsables de la cantera granota. L'oferta, amb la possibilitat que té d'anar a un club professional, era irresistible i l'ha acceptat. A través del Facebook, Jilmar ha volgut acomiadar-se de la que ha estat la seva afició. "Si no hagués estat per aquest club, no seria el jugador que sóc ara", ha afirmat, a la vegada que ha desitjat que l'equip "estigui on es mereix, que és a dalt".