Ja de vacances

18.05.2015 22:59

Barcelona (Redacció).- La plantilla del Sant Andreu ha disputat el seu darrer entrenament de la temporada. Un cop finalitzada la lliga i sense cap competició per disputar, el cos tècnic ha optat per donar vacances als jugadors. A partir d’ara, comença la feina per preparar el malurat retorn a la Tercera Divisió.

Miguel Álvarez ha dirigit la darrera sessió d’entrenament. Després de la derrota amb l’Elx Il·licità, les cares eren llargues. De fet, molts jugadors saben que segurament no continuaran la propera temporada ja sigui perquè finalitzen contracte o bé perquè, malgrat tenir més anys de relació amb el club, s’opta per rescindir-la.

Des del club es posa en relleu que, a partir de ja, es comença la planificació per a la nova campanya. El primer dubte a resoldre serà l’home que ocuparà la banqueta. Serà o no Miguel Álvarez? Tant des del club com el propi entrenador han mostrat públicament que aquest és el desig però ara falta veure si això es concretarà en un acord per a la renovació. S’espera que, de fet, les converses no triguin gaires dies en realitzar-se i que la decisió pugui ser realitat, sigui quina sigui, aviat.