Interès a l'Hospitaler per jugadors andreuencs

10.06.2015 15:03

Barcelona (G.Pérez).- El Sant Andreu, de moment, no ha anunciat cap alta ni cap baixa de cara a la propera temporada. Ni tan sols se sap el nom de l'entrenador. Això contrasta amb el moviment d'altres equips, alguns dels quals s'han interessat per jugadors quadribarrats. És el cas de l'Hospitalet. Segons ha pogut saber RTV Esports, el nou tècnic riberenc, l'exandreuenc Martí Cifuentes, està treballant per mirar d'incorporar futbolistes que ja va tenir a les seves ordres al Narcís Sala.

Cifuentes, que ha passat un any en blanc després que els nous propietaris del Sant Andreu optessin per no comptar amb ell, és la gran aposta de l'Hospitalet per la temporada vinent. El tècnic va ser presentat fa uns dies i ja treballa en la confecció de la plantilla. I en ella, al menys si les coses surten com ell confia, hi podrien haver diversos jugadors que la passada campanya van militar al conjunt quadribarrat.

Un dels noms que sonen amb força és el d'Iván Guzmán. El jugador, tot i la seva joventut, ha demostrat al llarg de les darreres temporades la seva vàlua. Cifuentes el coneix a la perfecció i el va utilitzar força durant la seva etapa al Sant Andreu. La seva polivalència agrada, i molt, el nou tècnic riberenc. Altres noms que podrien estar a l'agenda de l'Hospitalet són el de Carroza (Cifuentes ja el va tenir també al Rubí) o el de Ton Alcover.

El que està clar és que, a l'aigual que succeeix amb Miguel Álvarez, un dels homes que sonen per a la banqueta del Sabadell, aquest interès d'equips de Segona B pot dificultar, i força, les negociacions per a una possible renovació amb el Sant Andreu.