Inici sense sort del bàsquet andreuenc

02.10.2014 17:28

Barcelona (Ò.Dorado).- Els diferents equips que representen la secció de bàsquet de la Unió Esportiva Sant Andreu ja han començat la competició en algunes de les seves categories. Després de treballar tot l’estiu per fer possible el somni, el sènior femení i el sots-25 masculí van debutar el passat cap de setmana, però, malauradament, amb derrota. El sènior masculí no va poder jugar per culpa de la pluja.

L’equip havia de disputar el primer partit oficial de la temporada contra el Castelao Webs Casino del Centre. Les fortes precipitacions que van caure a l’Hospitalet de Llobregat  van deixar impracticable la pista i, per tant, el partit es va haver d’ajornar. Es dóna la circumstància que com en la segona jornada també tocava descansar, el debut de l’equip es retardarà fins a la tercera jornada, el cap de setmana del 11 i el 12 d’octubre, a la pista del Trévol.

De la seva banda, el Sant Andreu B, enquadrat al grup 6 del campionat territorial de Barcelona sots’25, no va tenir gaire sort en el seu primer duel. Va caure amb contundència a la pista del Club Bàsquet Gavà per 95-36. L’equip va demostrar que encara ha de millorar molt però ho intentarà ja la propera jornada, en el debut com a local enfront el Bàsquet Almeda.

També va caure el femení. En aquest cas, a la pista del Club Bàsquet Matadepera. 90-25 va ser el resultat. L’equip, a l’igual que el sots’25 masculí, mirarà de recuperar-se del mal inici en el debut com a local aquest cap de setmana enfront el Club Esportiu Laietà.