Ibon, baixa sensible per sanció a Inca

03.04.2014 15:18

Barcelona (G.Pérez).- El Sant Andreu afronta diumenge (12.00 h., en directe a Ràdio Trinitat Vella 91,6 fm) un duel vital. Només val la victòria al camp del Constància per no complicar encara més la situació a la taula. I el partit s’haurà d’afrontar amb una baixa sensible com és la del migcampista Ibon Gutiérrez, que ha estat sancionat pel comitè de competició de la Federació Espanyola.

Ibon va veure el passat diumenge durant l’enfrontament amb l’Espanyol B la desena targeta groga de la temporada. Compleix, per tant, el segon cicle d’amonestacions. El primer l’havia complert en el desplaçament a Olot (1-1). La seva absència és més que remarcable ja que es tracta d’un fix en les alineacions quadribarrades, tant amb Patxi Salinas com amb Martí Cifuentes. De fet, és el tercer jugador de la plantilla amb més minuts disputats, no més per darrera de Rubén Canelada i Morales.

La seva baixa s’afegirà a les ja segures de Didac i Xavi Jiménez, tots dos per lesió. L’interior, justament un dels homes que podria ocupar la posició de pivot, encara arrossega problemes físics i, per tant, tot apunta que difícilment podrà viatjar a les illes. En el costat positiu de la balança hi ha la recuperació de Mouriño, que contra l’Espanyol B no va poder jugar, justament, per sanció.