Ibon, sancionat, no jugarà a Saragossa

19.11.2014 17:21

Barcelona (G.Pérez).- El migcampista del Sant Andreu Ibon Gutiérrez no podrà jugar el proper dissabte l’important partit contra el Saragossa B. El jugador haurà de complir un partit de sanció després de veure el passat diumenge la cinquena amonestació de la temporada.

I s’ha de parlar d’amonestació i no de targeta perquè l’àrbitre no li va ensenyar cap durant el partit. Va ser un cop finalitzat el duel quan el col·legiat, Ripoll Solano, el va amonestar per, segons indica a l’acta arbitral, “fer observacions a una decisió meva”. Era, però, la cinquena de la temporada i, per tant, el comitè de competició de la Federació Espanyola li ha imposat el preceptiu partit de suspensió.

Per tant, Ibon serà baixa a Saragossa, una absència sensible si es té en compte que el migcampista basc és un fix en les alineacions de Pere Belmonte ‘Piti’. Ha jugat com a titular tots els partits i, de fet, només un altre membre de la plantilla el supera en minuts jugats: el porter Morales. Dissabte, tocarà buscar alternatives, més tenint en compte que un altre home de la plantilla que pot fer de pivot, Lucas Viale, tampoc pot jugar, en aquest cas per lesió. L’altra absència confirmada és la del també lesionat Llamas.