Huracan com a últim punt d'inflexió

01.05.2015 18:37

Barcelona (T.Martínez).- L’Huracan de València és un equip que no dóna bons records a la parròquia quadribarrada. El Sant Andreu mai ha guanyat com a visitant al camp d’Huracan, que fins aquesta temporada es trobava a Manises. Aquest any, però, toca viatjar fins Torrent, un camp una mica més gran. L’objectiu és clar: guanyar o apropar-se definitivament al descens directe. Somiar en tancar la temporada amb quatre victòries consecutives o pensar en Tercera.

Una victòria andreuenca allargaria una mica les esperances del Sant Andreu, que també necessita que Cornellà i Eldenc punxin a casa per retallar punts i arribar vius fins l’última jornada. Però un empat o una derrota podrien certificar el descens quadribarrat sempre que un dels dos equips situats just per sobre a la classificació sumés els 3 punts davant la seva afició. Marxar amb els 3 punts, però, no serà fàcil. L’Huracan, que ja sap que no pot atrapar el Nàstic (líder i campió de grup), defensa la segona posició i només ha perdut dos duels a casa aquesta temporada.

L’última derrota de l’equip valencià davant la seva afició va ser el 22 de novembre, precisament l’últim dia que el Sant Andreu va sumar els tres punts lluny del Narcís Sala. El Sant Andreu ve d’una victòria agònica contra l’Eldenc que ha rebaixat la tensió, però que no servirà de res si no té continuïtat. Els de Miguel Álvarez veuen porteria amb més facilitat, però també concedeixen més gols que als primers mesos de temporada. Gairebé mai té els partits sota control i el duel a Torrent no sembla el millor escenari.

Miguel Álvarez disposa de gairebé tota la plantilla, amb l’excepció de les baixes de llarga durada com Víctor, Borreda, i Lucas Viale, encara lesionat. Malgrat tot, l’esperat seria que l’alineació habitual tingués continuïtat, amb Carroza i Guzmán ja instal·lats a l’eix de la defensa, una de les grans diferències respecte els primers partits amb el tècnic andalús a la banqueta quadribarrada. Azparren, Martí Tapia, Felipe i Manteca s’han quedat fora d'una expedició que ha viatjat el dia abans del partit. A l’Huracán, el central Ruso és baixa per sanció.

El camp de Torrent es prepara pel penúltim partit d’Huracan a casa abans dels desitjats play-off. Per tancar l’objectiu i omplir les 3.000 localitats, el club valencià ha posat a la venda entrades per 3, 4 i 5 euros i ha anunciat promocions per animar amb la samarreta oficial de l’entitat, que recordem que va néixer l’any 2011. Els quadribarrats no són els únics que es juguen la temporada aquest dissabte a les 18h. Hauran de superar moltes adversitats si volen arribar a la promoció per la permanència.

La prèvia

Les dades del rival

Huracan 2014-15.doc (62,5 kB)
HURACAN 2014-15.pdf (3,5 MB)