Hoszzu, Peaty i le Clos, estrelles de la primera jornada

10.06.2015 20:31

Barcelona (G.Pérez).- Les estrelles de la natació no estan fallant en el Ciutat de Barcelona. L'hongarensa Katinka Hoszzu, el britànic Adam Peaty o Chad le Clos han fet bons els pronòstics i s'han penjat l'or en les seves especialitats. Pel que fa a la representació andreuenca, digne paper el completat per Jéssica Vall i Juanmi Rando durant la primera jornada.

Hoszzu és una de les estrelles del torneig i ho ha demostrat en la prova dels 400 estils. S'ha imposat amb claretat amb una marca de 4'31''93, cronòmetre que suposa un rècord dels campionats.Més discret, però, ha estat el seu paper als 200 lliures i als 100 esquena, on ha quedat vuitena.

De la seva banda, Peaty s'ha penjat l'or als 100 braça en una de les curses que es preveia més emocionants ja que també hi havia la presència d'altres grans de la modalitat com Kosehi Yasuhiro i Cameron Van der Burgh. El britànic, però, ha completat la prova per davant dels seus dos rivals.

Chad le Clos també ha dominat amb comoditat els 200 papallona masculins. La seva marca,1'55''90 ha servit per superar el millor cronòmetre aconseguit fins ara en la història del Ciutat de Barcelona.

Pel que fa als nedadors andreuencs, Jéssica Vall s'ha colat a la final dels 200 braça. La nedadora ha estat cinquena, amb una marca de 2'25''96. La prova l'ha guanyat la danesa Rikka Moller Pederse, actual recordista mundial.

De la seva banda, Juan Miguel Rando ha nedat laf inal dels 50 esquena amb un cronòmetre de 25''90. Ha quedat en vuitena posició en una modalitat on el britànic Christopher Walker-Hebborn ha fet bons els pronòstics i s'ha penjat l'or (25''23).

De la representació espanyola ha destacat Melanie Costa. Ha estat quarta en la final dels 200 lliures femenins, aturant el rellotge en 1'59''13. En aquesta prova, Frederike Heemskerk ha trencat també el récord del campionat, amb una marca de 1'55''22.